Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Πεζοπορική ανάβαση απ’ τον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Μια υπέροχη εκδρομή, στον Μπούμστο, απόλαυσαν χτες 31 φίλοι-ες, λάτρεις του Βουνού και της Φύσης, γενικότερα . Διοργανωτής της δράσης, ήταν ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου !!

Όσα αναφέρει στην ενημέρωσή του στο facebook, ο Παναγιώτης Μαλτέζος:

Σημείο συνάντησης ορίστηκε αρχικά η πλατεία του γειτονικού χωριού Κομπώτη και από κει με την βοήθεια αυτοκινουμένων μέσων προωθήθηκαν για 3 Χιλ ως τα πρανή του βουνού, για εξοικονόμηση χρόνου !

Η Πεζοπορική ανάβαση , ξεκίνησε από την Ανατολική πλευρά του βουνού, γύρω στις 9 το πρωί ! . Την Ομάδα πλαισίωναν , “αντιπρόσωποι” όλων των ηλικιών, αλλά τις εντυπώσεις “κέρδισε” το “νέο αίμα” , τα λιλιπούτεια πλασματάκια , 10-12 ετών !!!

Όλοι και όλες, ήταν εφοδιασμένοι με “σακίδιο μιας ημέρας” κλπ εξοπλισμό .

Οι υπέροχες καιρικές συνθήκες οι ήχοι πουλιών, οι ευωδιαστές μυρωδιές φυτών και τα χρώματα τριγύρω , “αντάμειψαν” τις αισθήσεις και την προσπάθεια όλων, στο μέγιστο βαθμό. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, υπό τις οδηγίες του Αρχηγού, υπήρχαν στάσεις για ξεκούραση , ανασυγκρότηση δυνάμεων και τοπογραφική-γεωγραφική ενημέρωση.

Η ορατότητα ήταν διαυγέστατη , από τα κοντινά μας χωριά μέχρι κ το Παναχαϊκό Όρος, τα χιονισμένα Τζουμέρκα , τον Μύτικα και τα γειτονικά νησάκια του και το μάτι έφτασε μέχρι Λευκάδα και την Κέρκυρα ! Συγχαρητήρια στον Ορειβατικό Σύλλογο Αγρινίου και φυσικά σε ολους-ες, που συμμετείχαν !!

Εύχομαι μελλοντικά , να υπάρξουν κι άλλες παρόμοιες δράσεις , στην υπέροχη περιοχή μας!!! Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες και μικρά βιντεάκια , από όλη την βόλτα !!!

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ