Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024

Η συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης του Γιάννη Αναστασίου στον Αχελώο και στην εκπομπή “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” (video)

- Advertisement -spot_img

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Γιάννης Αναστασίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ” της τηλεόρασης του Αχελώου, δίνοντας συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Αλέξανδρο Κουτσιούμπα.

O Aρτινός τεχνικός αναφέρθηκε στην αγωνιστική μεταμόρφωση του Παναιτωλικού και την εικόνα της φετινής χρονιάς, για το αν ήταν ρίσκο που ανέλαβε τον Παναιτωλικό, ενώ μίλησε και για τις συζητήσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει για συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό.

Δε παρέλειψε να αναφερθεί στη μεταμόρφωση πολλών ποδοσφαιριστών που ήταν και στο περσινό ρόστερ (Μεντόσα, Μαλής, Ντουάρτε), ενώ στάθηκε στους Βέργο, Καρέλη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξε μετά την αποχώρηση του Ζεστέντ.

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε επίσης για την καθιέρωση Μαλή στα δεξιά της άμυνας, αν ένιωσε πίεση στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας στον πρώτο γύρο, τις ευκαιρίες που έδωσε στα νέα παιδιά, για τους σοβαρούς τραυματισμούς, τις επιστροφές Ντίας και Βαρόνε, την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και τη νοοτροπία του να παίζει πάντα η ομάδα του επιθετικό ποδόσφαιρο.

Με την ευκαιρία της έναρξης των play outs, τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να έχουν πάντα κίνητρο και στόχους, στάθηκε στη βοήθεια του κόσμου και την στήριξη ακόμα και στα δύσκολα, ενώ σχολίασε και τις μεγάλες φετινές νίκες του Παναιτωλικού. Τόνισε ακόμα ότι αν είναι προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά, θα γίνουν μικρές αλλαγές στο ρόστερ, ενώ του ζητήθηκε μέσα από τη συνέντευξη να σχολιάσει την πορεία του Παναθηναϊκού, το φετινό πρωτάθλημα και την Εθνική μας ομάδα.

Κλείνοντας, έδωσε τις δικές του ευχές για τα 96 χρόνια ζωής του Παναιτωλικού.

Παρακολουθήστε στο βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη:

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ