Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Επίσκεψη Διευθύνοντα Σύμβουλου του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α στη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου

- Advertisement -spot_img

Τη Μονάδα Διαχείρισης Προστατευόμενης Περιοχής Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου επισκέφθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) Κωνσταντίνος Τριάντης, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου.

Ο κ. Τριάντης, είχε μία διεξοδική συζήτηση με το προσωπικό, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί σε θέματα προστασίας και διαχείρισης της βιοποικιλότητας και τόνισε ότι στόχος του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α. είναι πλέον με τρόπο ενιαίο και συντονισμένο όλες οι Μονάδες Διαχείρισης να συμβάλλουν στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και την αειφόρο διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων, ενώ ο Διευθύνων Σύμβουλος απάντησε και στα ερωτήματα του προσωπικού.

Στη συνέχεια, ο κ. Τριάντης συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο της Μονάδας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κοιλάδας Αχελώου και Αμβρακικού κόλπου, Δημήτρη Μπαρέλο, ξεναγήθηκε στην προστατευόμενη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου και συγκεκριμένα στις λιμνοθάλασσες Τσουκαλιό και Λογαρού, φθάνοντας μέχρι την Κορωνησία.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ