Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2023

Ένα self test από την επόμενη εβδομάδα για την προσέλευση στο σχολείο – Θα γίνεται κάθε Δευτέρα

- Advertisement -spot_img

«Από σήμερα Τετάρτη (30.03.2022) και έως και την Τρίτη 5 Απριλίου, οι μαθητές όλων των βαθμίδων, καθώς και οι εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί, θα προμηθεύονται τρία δωρεάν self τεστ από τα φαρμακεία» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Δ.Σ. του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Από τις έξι…» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά.

Τα self τεστ θα καλύψουν τις ανάγκες ελέγχου των ημερών από 4 Απριλίου έως και 15 Απριλίου 2022 και για την επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από τις διακοπές του Πάσχα.

Από την ερχόμενη εβδομάδα μαθητές και εμβολιασμένοι εκπαιδευτικοί θα μπαίνουν στις σχολικές τάξεις έχοντας υποβληθεί σε ένα self test εβδομαδιαίως, αντί για δύο που ισχύει μέχρι τώρα.Το test πλέον θα γίνεται έως και 24 ώρες πριν από την προσέλευση στο σχολείο την Τρίτη.

«Τα φαρμακεία και πάλι θα συνδράμουν για να διανεμηθούν τα self test στην εκπαιδευτική κοινότητα ώστε να υπάρχει η μέγιστη δυνατή ιχνηλασιμότητα για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων» κατέληξε ο κ. Παπαθανάσης.

Tο link της παρουσίας του κ. Παπαθανάση στην ΕΡΤ1:

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ