Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Αγρίνιο: Από σήμερα εφαρμόζεται η αντιδρόμιση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο τμήμα του Σχεδίου Πόλεως

- Advertisement -spot_img

Από σήμερα, Πέμπτη 17 Μαρτίου, εφαρμόζεται η αντιδρόμιση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στο τμήμα του Σχεδίου Πόλεως που περικλείεται από τις οδούς Β. Παναγοπούλου, Εθνικής Αντιστάσεως, Γρηγορίου Λαμπράκη και Α.Ίσκου.

Ειδικότερα οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν:

  • Αντιδρόμηση της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Με τις νέες ρυθμίσεις η οδός έχει μόνο άνοδο, στο τμήμα της από την πλατεία «Καραπανέικα» μέχρι τη συμβολή με την οδό Παναγοπούλου (δηλαδή μέχρι το πρατήριο βενζίνης AVIN). Στη συνέχεια, μετά το βενζινάδικο και μέχρι την έξοδο προς Καρπενήσι, η οδός είναι διπλή κατεύθυνσης.

  • Αντιδρόμηση της οδού Γρ. Λαμπράκη, από την οδό Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την οδό Πανδώρας.

Η οδός πλέον δεν έχει έξοδο προς την οδό Εθνικής Αντίστασης αλλά κατευθύνεται προς την οδό Ισκου και την οδό Πανδώρας.

  • Αντιδρόμηση της οδού Ισκου.

Συγκεκριμένα η οδός Ισκου είναι πλέον κάθοδος και θα χρησιμοποιείται από τα οχήματα που θέλουν να κινηθούν προς την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου και προς το γήπεδο Παναιτωλικού. Οι οδηγοί που κατευθύνονται στο Αγρίνιο από Καρπενήσι ή Θέρμο και επιθυμούν να μεταβούν προς την περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου και προς το γήπεδο Παναιτωλικού, θα στρίβουν δεξιά προς την οδό Λαμπράκη, στη συνέχεια θα στρίβουν αριστερά στην οδό Ισκου για να φθάσουν στον προορισμό τους.

  • H αφετηρία των λεωφορείων της Αστικής Συγκοινωνίας από την οδό Ισκου, μεταφέρθηκε στην αρχή της οδού Εθνικής Αντίστασης, στο σημείο που λειτουργούσε πιάτσα των ταξί.
  • Η πιάτσα των ταξί από την αρχή της οδού Εθνικής Αντιστάσεως μεταφέρθηκε στην γωνία της οδού Γοργοπατάμου πριν την πλατεία Καραπανέικα.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ