Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Υγειονομικό υλικό από το πρόγραμμα «Co2gether επισκέψεις ζωής» παρέλαβε ο Δήμος Αμφιλοχίας

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρωμένη παρέμβαση στη φροντίδα ευπαθών ομάδων πληθυσμού πραγματοποιεί ο Δήμος Αμφιλοχίας μέσω του Κέντρου Κοινότητας και σε συνεργασία με την ομάδα της Co2gether, με κατοίκον παρεμβάσεις από εξειδικευμένο προσωπικό σε ασθενείς, άπορους, ηλικιωμένους και χρόνια πάσχοντες.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από το Κέντρο Κοινότητας (ενταγμένο στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας ΕΣΠΑ 2014-2020) με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων Κώστα Γαλάνη .

Σύμφωνα με τις καταγεγραμμένες ανάγκες, παραδόθηκε δωρεάν υγειονομικό υλικό, όπως αναπηρικό αμαξίδιο, βακτηρίες, περιπατητήρες, καθώς και υλικό πρώτων βοηθειών, ενώ παράλληλα, θα προσφέρθουν υπηρεσίες ψυχολογικής εκτίμησης και διαχείρισης άγχους, όπως και εντοπισμού γνωσιακών δεξιοτήτων.

Μια πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα δωρεάς υγειονομικού υλικού σε δομές υγείας και κοινωνικής πρόνοιας και βοηθημάτων βάδισης και κίνησης (αναπηρικά αμαξίδια/περιπατητήρες) σε όσα άτομα χρήζουν βοηθείας και πληρούν τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια του προγράμματος solidarityplatform.co2gether.gr.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ