Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξενιτίδης: Επιλογή μου ο Παναιτωλικός

- Advertisement -spot_img

Ο Γιώργος Ξενιτίδης μίλησε στον Δημήτρη Τσακίρη στην εκπομπή “Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου” στον ΣΠΟΡ FM για την πορεία του στο ποδόσφαιρο, αλλά και τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό.

Έδειξε ικανοποιημένος για τη μετακίνησή του στο Αγρίνιο, λέγοντας: «Ήταν μία από τις επιλογές μου σαν ομάδα ο Παναιτωλικός. Και πριν γίνει η πρόταση ήταν απ’ τις ομάδες που θα ήθελα να βρίσκομαι εκεί γιατί, έτσι όπως τα έβλεπα, ένιωθα να υπάρχει ένα ωραίο κλίμα. Ότι είναι μια καλή ομάδα να συνεχίσω την καριέρα μου. Ο Παναιτωλικός και το Αγρίνιο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή, πόσο μάλλον για παίκτες της ηλικίας μου».

Ρωτήθηκε επίσης για τις ευκαιρίες που δίνει τα τελευταία χρόνια ο Παναιτωλικός στους Έλληνες παίκτες και είπε: «Μακάρι όλες οι ομάδες να επενδύσουν περισσότερο σε Έλληνες. Πιστεύω ότι οι Έλληνες μπορούνε. Εννοείται ότι και ξένοι χρειάζονται, αλλά να μην ξεφύγει η κατάσταση όπως σε κάποιες ομάδες. Μου αρέσει αυτή η φιλοσοφία και στα πόδια μας είναι να αποδείξουμε ότι μπορούμε».

 

Πηγή: agrinio-sports.gr

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ