Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Ξεκινά την Τετάρτη 10-07-2024 το δεκαήμερο πρόγραμμα του σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νιας για δωρεάν θαλάσσια μπάνια

- Advertisement -spot_img

Ξεκινά την Τετάρτη 10-07-2024 το δεκαήμερο πρόγραμμα του σωματείου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Αιτωλ/νιας για δωρεάν θαλάσσια μπάνια μελών μας που το επιθυμούν στην Τουρλίδα Μεσολογγίου.
Θα πάρουν μέρος εκατόν πενήντα συνάδελφοι με τρία λεωφορεία.
Το δύο λεωφορεία από Αγρίνιο και ένα από χωριά της Τριχωνίδας. Η αναχώρηση θα γίνεται από Αγρίνιο στις 09:00 το πρωί και από Τριχωνίδα στις 08:00 το πρωί.
Το πρώτο του Αγρινίου θα ξεκινάει από ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου και συνέχεια Εργατικό Κέντρο και πλατεία Χαντζοπούλου. Το δεύτερο θα ξεκινάει από παλιό ΚΤΕΛ και συνέχεια Αγία Τριάδα – Καραπανέικα – Μπίμπας και Αϊ Γιάννης Ρηγανάς.
Το λεωφορείο της Τριχωνίδας θα ξεκινάει από την πλατεία της Παντάνασσας και μετά στάσεις στις πλατείες Παραβόλας – Καινούργιο και Παναιτωλίου.
Οι συνάδελφοι θα μπορούν να κάνουν μπάνιο στις Αλυκές, στην Αγία Τριάδα και στην Τουρλίδα.
Το Αγρίνιο θα αναχωρεί για επιστροφή στις 12:00 μ.μ. και η Τριχωνίδα στις 12:00 το μεσημέρι.
Το σωματείο μας θέλει να ευχηθεί στους συναδέλφους που θα πάρουν μέρος στο πρόγραμμα , αλλά και γενικότερα στους συνταξιούχους και στο λαό της Αιτωλοακαρνανίας υγεία- δύναμη και καλό καλοκαίρι.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ