Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ξεχωριστή δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο δασύλλιο της Τ.Κ. Χαλκιοπούλων

- Advertisement -spot_img

Miα ξεχωριστή εκδήλωση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του Δήμου Αμφιλοχίας την Τετάρτη 05 Ιουνίου 2024.

Σε ένα ιδανικό περιβαλλοντικά χώρο, το δασύλλιο της Τ.Κ. Χαλκιοπούλων, βρέθηκαν οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της ευρύτερης περιοχής, που είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για θέματα οικολογικής συνείδησης και να ψυχαγωγηθούν με βιωματικά παιχνίδια.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε επίσης καθαρισμό του χώρου από απορρίμματα και ζωντανή μουσική με διαδραστικό χαρακτήρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Χωροταξίας Στυλιανός Μπλέτσας στο σύντομο χαιρετισμό του επισήμανε την ζωτική ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την προσήλωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην αειφορία και την ανάδειξη, με βιώσιμο τρόπο, των περιοχών με έντονο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Αμφιλοχίας Κ. Γαλάνης και Θ. Μπαγιάτης, καθώς και οι πρόεδροι των Τ.Κ. Μπαμπαλιού, Μαλεσιάδας, Χαλκιοπούλων, Αμοργιανών και Εμπεσού, κ.κ. Α. Αποστολάκης, Ευ. Κασκαούτη, Β. Ταλιούρας, Χρ. Σαλταούρας και Ηλ. Μπαρμπάκης αντίστοιχα.

– Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, στον
σύνδεσμο: https://www.youtube.com/watch?v=YMVQR6nVabA

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ