Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Τρείς ακόμα ανακοινώσεις υποψηφίων για τον Κώστα Λύρο

- Advertisement -spot_img

Τρείς ακόμα ανακοινώσεις υποψηφίων για τον Κώστα Λύρο – Αναλυτικά:

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Ειρήνη Βλάχου, δημοτική υπάλληλος από το Λεσίνι, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

« Κατόπιν της πρότασης που είχα από τον Κώστα Λύρο, τον οποίο ευχαριστώ, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 ως υποψήφια με το συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή».

Αποφάσισα να στηρίξω τον Δήμαρχο μας γιατί από την πρώτη ημέρα σήκωσε τα μανίκια και δουλεύει για το καλό του Δήμου μας. Σε αυτές τις εκλογές είναι αναγκαίο για τον τόπο μας να στηρίξουμε έντιμους και ικανότερους. Για το Λεσίνι, για το Δήμο μας, για τους ανθρώπους του!».

Υποψήφια με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι η Παναγιώτα Γκούβρα από τον Άγιο Γεώργιο, η οποία σε δήλωση της ανέφερε:

« Συμμετέχω με την υποψηφιότητα μου στην προσπάθεια της «Δημιουργικής Ανατροπής» να συνεχίσει το έργο της στο Δήμο Ι.Π Μεσολογγίου με μια νέα θητεία.

Στόχος του συνδυασμού μας, αλλά και δικός μου προσωπικά, είναι να ακούμε τους συμπολίτες μας, να αφουγκραζόμαστε τα θέλω τους, να σταθούμε στο πλευρό τους, να δώσουμε πνοή και ζωντάνια στα χωριά μας και βάζουμε ψηλά τον πήχη για ένα Δήμο – πρότυπο, ένα Δήμο πρωταγωνιστή!»

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Φώτης Τζανάκης από την Κατοχή.

Σε δήλωση του ο Φώτης Τζανάκης ανέφερε:

«Ως κάτοικος των Οινιαδών, απασχολούμενος στον πρωτογενή τομέα, αλλά και με έντονο ενδιαφέρον διαχρονικά για την πορεία και την καθημερινότητα του τόπου μου, αποδέχθηκα την πρόταση του Κώστα Λύρου για συμπόρευση και συνεργασία.

Ο Κώστας Λύρος έχει ένα μακροπρόθεσμο όραμα και σχεδιασμό για τον τόπο μας, τον οποίο μεθοδικά με πολύ πίστη και προσήλωση υπηρετεί. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ικανό και δημιουργικό που δεν σταματά να παλεύει και να διεκδικεί, δίνοντας έτσι κίνητρο και σε εμάς να τον στηρίξουμε να ολοκληρώσει το δύσκολο έργο που ανέλαβε, το έργο της εξυγίανσης και του εκσυγχρονισμού του Δήμου προκειμένου να τεθούν βάσεις σταθερές για πρόοδο, ανάπτυξη και καινοτομία».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ