Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Το «Ενωμένο Εμπόριο» συναντήθηκε με τρεις υποψήφιους Δημάρχους Αγρινίου

- Advertisement -spot_img

Τα μέλη του Δ.Σ του Ε.Σ.Α του συνδυασμού Ενωμένο Εμπόριο συναντήθηκαν διαδοχικά με τους υποψήφιους Δημάρχους Αγρινίου Παπαναστασίου,Τραπεζιώτη και Πιστιόλα (αναφέρονται με τη σειρά που έγιναν οι συναντήσεις) .

H ενημέρωση:

Και με τους τρεις υποψηφίους συζητήσαμε για την επόμενη μέρα της πόλης μας.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τόσο ο κύριος Παπανικολάου επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης όσο και ο κύριος Μερμίγκης επικεφαλής του συνδυασμού Ανυπότακτο Αγρίνιο δεν αποδέχθηκαν τα αιτήματα μας για συνάντηση μαζί τους.

Στις συναντήσεις με τους τρεις υποψήφιους δημάρχους που έγιναν σε πολύ κλίμα, περιγράψαμε από την πλευρά μας αφενός μεν την κατάσταση που επικρατεί στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης, οι οποίες έχουν επηρεαστεί από τις διαδοχικές κρίσεις των τελευταίων χρόνων και αφετέρου καταθέσαμε τον προβληματισμό και την ανησυχία μας για την φθίνουσα πορεία της οικονομίας της περιοχής καθώς και για τα θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, για τα οποία πιστεύουμε ότι πρέπει να δίνονται άμεσα λύσεις όταν αυτά προκύπτουν.

Ιδιαίτερα τονίσαμε την ανάγκη να ενισχυθούν οι εισροές της πόλης μας και για αυτό προτείναμε να αναληφθούν από την επόμενη δημοτική αρχή πρωτοβουλίες και να τεθούν άμεσοι αλλά και μακροπρόθεσμοι στόχοι για την στήριξη και ενίσχυση της οικονομικής ζωής της πόλης και της περιοχής μας .

Πρέπει κατά τη γνώμη μας να υπάρξει στήριξη και ενίσχυση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής η οποία να αποτελέσει πρώτη προτεραιότητα στους στόχους της νέας δημοτικής αρχής .

Επίσης η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει σε συνεργασία με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν με κοινές δράσεις την στήριξη της τοπικής μας αγοράς.

Είναι ανάγκη όλοι να ενώσουμε δυνάμεις και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο τόσο για το παρόν ,όσο και για το μέλλον της πόλη μας .

Πρέπει να προσπαθήσουμε να καταστήσουμε την πόλη μας πιο ελκυστική ,όπως το ίδιο πρέπει να κάνουμε οι έμποροι για την τοπική μας αγορά .

Η αγορά της πόλης του Αγρινίου των 100.000 κατοίκων του μεγαλύτερου εμπορικού και οικονομικού κέντρου όχι μόνο του νομού μας αλλά και όμορων νομών πρέπει να είναι η Πόλη Αγορά.

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι από την πλευρά τους αναγνωρίζοντας ότι το λιανικό εμπόριο αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας υποσχέθηκαν ότι θα στηρίξουν την τοπική μας αγορά και τις επιχειρήσεις της για να εξακολουθούν να δημιουργούν πολλαπλασιαστικά οφέλη στην τοπική μας οικονομία και κοινωνία.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΟ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

ΓΙΟΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΚΩΣΤΙΚΟΓΛΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

ΤΣΕΡΠΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ