Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Την Τετάρτη η επόμενη διαδικτυακή συνάντηση για την βιοποικιλότητα στο πλαίσιο του έργου BEST

- Advertisement -spot_img

Στο πλαίσιο του έργου BEST “Addressing joint Agro- and Aqua- Biodiversity pressures Enhancing Sustainable Rural Development” («Αντιμετώπιση των κοινών πιέσεων στην Αγρο – και Υδρο – Βιοποικιλότητα, Ενίσχυση της Αειφόρου Αγροτικής Ανάπτυξης»), στο οποίο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει ως εταίρος, δημιουργήθηκε μία Λέσχη Φιλίας με επωνυμία «Λέσχη Φίλων της Βιοποικιλότητας» και δραστηριοποιείται στις γειτνιάζουσες περιοχές της τεχνητής λίμνης Πηνειού.

Εκτός από τη διάδοση και τη διατήρηση της εκάστοτε περιοχής, σημαντική βλέψη της λέσχης αποτελεί η ανάπτυξη του μορφωτικού, του τεχνικού και γενικά του επαγγελματικού επιπέδου των μελών της μέσα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, διεξήχθη μία (1) διαδικτυακή συνάντηση τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μεταξύ των μελών τη Λέσχης και των εκπροσώπων του έργου BEST, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες θεματικές που σχετίζονται με τη βιοποικιλότητα.

`Πρόκειται να πραγματοποιηθούν άλλες δύο διαδικτυακές συναντήσεις/εκπαιδεύσεις με σκοπό την εξοικείωση των μελών στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες του αγροτικού και υδάτινου κόσμου μέσα από δράσεις προστασίας και βελτίωσης του περιβάλλοντος.

Η δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023 και ώρα 11 π.μ.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση της Λέσχης, μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας το σύνδεσμο :

https://us06web.zoom.us/j/81271706955?pwd=ZUdsaU9vcmpGNmd5V085RzljcmZoZz09

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ