Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Την Παρασκευή (01/03) η Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής Θέρμου

- Advertisement -spot_img

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024, ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Θέρμου η 6η/2024 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ειδική) με θέμα «Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το 1ο δίμηνο 2024» σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτό προστέθηκε με το άρθρο 7 του Ν. 5056/2023.

Τα θέματα που τέθηκαν από Δημοτικούς Συμβούλους και Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων είναι τα εξής:

1. «Εγκατάσταση Ενεργειακής Κοινότητας στην Κάτω Χρυσοβίτσα» (Σκούρας Ευάγγελος, Δημοτικός Σύμβουλος – επικεφαλής παράταξης «ΑΙΤΩΛΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»)

2. «Ενέργειες σχετικά με τις υποδομές και την προβλεπόμενη προσβασιμότητα για ανθρώπους με ειδικές ανάγκες» (Ζιόβα Δέσποινα, Δημοτική Σύμβουλος)

3. «Σχεδιασμός εκδηλώσεων Δήμου Θέρμου για όλο το 2024» (Παπαθανασόπουλος Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος)

4. «Εκπόνηση σχεδίων αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και φυσικών καταστροφών σύμφωνα με το αρ. 63 του νόμου 3852/10 σε εναρμόνιση με τα αντίστοιχα της Περιφέρειας και του αρμόδιου Υπουργείου. Ποιες οι ενέργειες της Δημοτικής Αρχής;» (Πριόνας Αντώνιος, Δημοτικός Σύμβουλος)

5. «Ενέργειες για τη συντήρηση – αποκατάσταση των Πηγών Αβαρίκου» (Αβαρικιώτη Αγγελική, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αβαρίκου)

* Για τα θέματα αυτά δεν θα απαιτηθεί κλήρωση προκειμένου να ενταχθούν στην ημερήσια
διάταξη, δεδομένου ότι δεν είναι περισσότερα από δέκα (10) τα προτεινόμενα από Δημοτικούς Συμβούλους ούτε περισσότερα από δύο (2) τα προτεινόμενα από Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών Κοινοτήτων και Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

Θέρμο, 27-02-2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ