Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Θύμα επίθεσης χάκερ η Όλγα Γεροβασίλη

- Advertisement -spot_img

Ηλεκτρονική επίθεση δέχθηκε η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – «Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών», αναφέρει σε ανακοίνωση.

Θύμα χάκερ καταγγέλλει ότι έπεσε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη. Όπως αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, οι χάκερ κατάφεραν να αποσπάσπουν χρηματικά ποσά από τους βουλευτικούς τραπεζικούς της λογαριασμούς, ενώ δέχτηκε ηλεκτρονική επίθεση και στα social media της.

H ανακοίνωση της Όλγας Γεροβασίλη:

«Σε συνέχεια του σκανδάλου των υποκλοπών από το Ενιαίο Κέντρο Παρακολουθήσεων ΕΥΠ – Predator, στόχος του οποίου υπήρξα και η ίδια και για το οποίο ήδη έχω κινηθεί νομικά, καταγγέλλω δημόσια την γενικευμένη ηλεκτρονική επίθεση – χακάρισμα που λαμβάνει χώρα σε βάρος μου από χτες. Ήδη έχουν δεχτεί ηλεκτρονική επίθεση και έχουν αποσπαστεί χρηματικά ποσά από τους Βουλευτικούς τραπεζικούς μου λογαριασμούς αλλά και είναι υπό ηλεκτρονική επίθεση τα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Έχω ήδη προβεί στις αναγκαίες ενέργειες ενώπιον των αρμοδίων Αρχών για την αποκάλυψη των υπαιτίων.»

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ