Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Θλίψη στο Αγρίνιο για το θάνατο του Κώστα Χειμώνα

- Advertisement -spot_img

Το απόγευμα η κηδεία του – Συλλυπητήρια απ’ τον Δήμαρχο

«Εφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών ο Κώστας Χειμώνας, ο οποίος ήταν ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη στον Δήμο Αγρινίου.

Ο εκλιπών ήταν συνταξιούχος δικαστικός υπάλληλος και υπήρξε ιδιαίτερα δραστήριος στην περιοχή, υπηρετώντας ως Προϊστάμενος της Γραμματείας της Εισαγγελίας Αγρινίου και Διευθυντής στη Γραμματεία του Πρωτοδικείου Αγρινίου, ενώ είχε εκλεγεί ΓΓ της ΤΕ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Στερεάς. Εκτός των άλλων, ήταν παράγοντας του Ολυμπιακού Παναιτωλίου, μέλος του ΔΣ της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου και Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου.

Ο Κώστας Χειμώνας υπήρξε για τον Αχελώο ένα πολύ γνώριμο και αγαπητό πρόσωπο, καθώς διατηρούσε επί σειρά ετών, τηλεοπτική εκπομπή, αναδεικνύοντας κοινωνικά θέματα.

Η κηδεία του θα τελεστεί το απόγευμα της Τετάρτης 31 Μαΐου, ώρα 17:00, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου.

 

Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου Αγρινίου:

Ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατό του:

«Βαρύς και αξεπέραστος ο αδόκητος χαμός του Κωνσταντίνου Χειμώνα για την οικογένειά του. Ένας έντιμος άνθρωπος, συνεπής πάντα στις ιδέες και τις αρχές του, ο οποίος με όπλο τη νομιμότητα άσκησε το λειτούργημα του με αξιοπρέπεια και ευθύνη. Ο Κωνσταντίνος Χειμώνας υπηρέτησε ως Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης τον Δήμο Αγρινίου έχοντας καταγράψει μια σημαντική διαδρομή στην κοινωνία ως ενεργός και δραστήριος πολίτης.

Τον αποχαιρετούμε με τιμή.

Εκφράζω θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Σωτηρία Σιαδήμα, τα παιδιά Ηλία, Δημήτρη και Χάρη και τις οικογένειές τους».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ