Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023

Θέρμο: Την Παρασκευή 16/12, τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

- Advertisement -spot_img

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Θέρμου η 18η /2022 τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου με έξι (6) θέματα στην ημερήσια διάταξη, ως εξής:

  1. Έγκριση του «Επιχειρησιακού Σχεδίου για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ. στο Δήμο Θέρμου» στο πλαίσιο της δράσης «Επιχειρησιακό Σχέδιο για την εξασφάλιση κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων – Ε.Σ.Ε.Κ.Κ» του Άξονα Προτεραιότητας 2 (Α.Π.2) «Αστική Αναζωογόνηση και Λοιπές Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου 2021.

  2. Αποδοχή – με αναμόρφωση του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος – χρηματοδότησης 120.000,00 € στο πλαίσιο της Πράξης «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για [Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού της χώρας ] με Κωδικό ΟΠΣ 5168277 στο «ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών 2021-2025» και κατανομή για το έργο «Αποκατάσταση οδοποιίας Κοινότητας Αμβρακιάς Δήμου Θέρμου».

3) Αποδοχή προσφοράς της εργασίας – προμελέτης με τίτλο «Χάραξη Στρατηγικού Σχεδιασμού για την Ανάπτυξη του Δήμου Θέρμου» του συμπολίτη μας κ. Γιάννη Τασιόπουλου.

4) Κατανομή ποσού 10.693,93 € στις Σχολικές Επιτροπές για κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων του Δήμου Θέρμου {Δ΄ Κατανομή 2022}».

5) Γνωμοδότηση για μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Θέρμου για το σχολικό έτος 2023-2022.

6) Έγκριση κατάστασης απόρων δημοτών για ενίσχυση με είδη διατροφής ενόψει Χριστουγέννων έτους 2022.

Η συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω διαδικτύου και είναι δυνατή η παρακολούθησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου (https://www.dimos-thermou.gr) επιλέγοντας πάνω δεξιά την επιλογή «Δείτε live το Συμβούλιο». Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη την ώρα της συνεδρίασης. Εναλλακτικά είναι δυνατή η παρακολούθηση της συνεδρίασης στο κανάλι του Δήμου Θέρμου στο Youtube, (https://www.youtube.com/channel/UCRSVIlD9iSggZ2UuOG7dtKw), όπου είναι αποθηκευμένες σε video και όλες οι συνεδριάσεις και είναι δυνατό να αναζητηθούν ανά πάσα στιγμή.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ