Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Θανάσης Λύρος: “Στόχος μας, η διαρκής στήριξη και η συνεργασία με τους φορείς Πολιτισμού του Δήμου μας”

- Advertisement -spot_img

Με μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου “Φίλοι της Μουσικής Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου – Διονύσιος Σολωμός” συναντήθηκε ο επικεφαλής του Συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους”, υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Λύρος συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Αρχιμουσικό, Χρήστο Βλαχογιάννη και τον σκηνοθέτη, Λευτέρη Δακαλάκη.

Στην φιλική και άκρως εποικοδομητική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού “Διονύσιος Σολωμός”, τα Μέλη του Συνδυασμού είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις επί θεμάτων πολιτισμού με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Συλλόγου, με αρκετούς εκ των οποίων συνδέονται μέσω μακρόχρονης φιλίας και καλλιτεχνικής συνεργασίας.

Ο κ. Θανάσης Λύρος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Τάκη Φωλιά, πως, προγραμματική υπόσχεση του Συνδυασμού του είναι, τόσο ο εν λόγω Σύλλογος όσο και οι άλλοι Φορείς Πολιτισμού του Δήμου, να έχουν την διαρκή στήριξη του Δήμου και την συνεργασία για πολιτιστικές πρωτοβουλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό, ιδίως με τις αδελφοποιημένες, με τον Δήμο μας, Χώρες.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ