Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Συνεδρίαση Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Δήμου Αμφιλοχίας ενόψει αντιπυρικής περιόδου 2022

- Advertisement -spot_img

Ολοκληρώθηκε σήμερα ένας κύκλος τριών ειδικών συνεδριάσεων του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Αμφιλοχίας για την Αντιπυρική Περίοδο 2022. Σκοπός της σημερινής και των δύο προηγούμενων ειδικών συνεδριάσεων (6 και 27 Απριλίου), ήταν η μέγιστη δυνατή ετοιμότητα του Δήμου Αμφιλοχίας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, κ. Γιώργος Κατσούλας, ενημέρωσε το σώμα, για την περαίωση όλων των έργων, παρεμβάσεων και ενεργειών που απαιτούνταν από πλευράς Δήμου, σύμφωνα και με τις υποδείξεις των υπόλοιπων εμπλεκόμενων φορέων. Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση με το σύνολο των εμπλεκόμενων φορέων και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αντιπυρική ασφάλεια των πολιτών.

Πιο συγκεκριμένα, αποσαφηνίστηκαν οι αρμοδιότητες και οι διακριτοί ρόλοι που καλείται να υποστηρίξει ο κάθε φορέας, ώστε να αποτραπούν τυχόν δυσάρεστες καταστάσεις και να ενισχυθεί ο βαθμός ασφάλειας των δημοτών.

Για το σκοπό αυτό, οι υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας θα διατηρούν διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, για όλες τις φάσεις της Πολιτικής Προστασίας.

Στις συνεδριάσεις συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Γεώργιος Κατσούλας, ο Αντιδήμαρχος Έργων και Πολιτικής Προστασίας. κ. Νικόλαος Νίκας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ανδρέας Ρεγκούτας, οι οριζόμενοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωνσταντίνος Ριζογιάννης (Αντιδήμαρχος Πολιτισμού) και κ. Κωνσταντίνος Κοπίδης (Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης), ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Γεώργιος Χούτας, ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας κ. Βασίλειος Φλώρος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας κ. Ευστάθιος Ντζέμος, ο Διοικητής του Λιμενικού Σταθμού Αμφιλοχίας κ. Χρήστος Καλύβας, ο Δασάρχης Αμφιλοχίας κ. Δημοσθένης Θεοχαρόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αμφιλοχίας κ. Αποστόλης Γώγωλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μαλεσιάδας, κ. Θωμάς Σκόντζος, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Αμφιλοχίας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ