Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Συνεχίστηκε και φέτος με επιτυχία ο 4ος αγώνας λαϊκού δρόμου που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά

- Advertisement -spot_img
Συνεχίστηκε και φέτος με επιτυχία ο 4ος αγώνας λαϊκού δρόμου που ήταν αφιερωμένος στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Παντελή Καρασεβδά.
Ευχάριστη έκπληξη στην φετινή διοργάνωση η πολυπληθής ομάδα των μικρών παιδιών που έλαβαν μέρος στον αγώνα δρόμου των 1000 μέτρων.

Εξίσου ικανοποιητικός και ο αριθμός των δρομέων στον αγώνα των 5000 μέτρων.

Μετά το τερματισμό των 5χιλ, ο Δήμος Ξηρομέρου απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών για την μεγάλη προσφορά  του στο να αναδειχθεί αλλά και να καθιερωθεί ως θεσμός η αθλητική αυτή δραστηριότητα, και οι σύλλογοι Γυναικών και Χοβολιωτών για την συνολική βοήθεια που προσφέρουν σε όλες τις διοργανώσεις.
Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν στον Σύλλογο Αστακιωτών ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, στον σύλλογο γυναικών,  η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χριστίνα Πέτα-Ταπραντζή και στον Σύλλογο Χοβολιωτών ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος.

Μετά το τέλος των ειδικών βραβεύσεων έγιναν οι απονομές στους τρεις πρώτους αθλητές των αγώνων δρόμου 1000μ αγοριών και κοριτσιών και αντίστοιχα στον αγώνα δρόμου των 5000 μ ανδρών και γυναικών.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ