Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση του Υποψήφιου Περιφερειακού Συμβούλου Φώτη Σκληρού με τον Δήμαρχο Θέρμου

- Advertisement -spot_img

Ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας κ. Φώτης Σκληρός στα πλαίσια των θεσμικών ενημερωτικών συναντήσεων εργασίας με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Θέρμου κ. Σπύρο Κωνσταντάρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Η συζήτηση κατά την διάρκεια της συνάντησης επικεντρώθηκε σε ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος καθώς και στις προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Θέρμου με ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών αλλά και προτάσεων για εξεύρεση λύσεων με γνώμονα και κοινό στόχο το μέλλον του τόπου μας.

Η μεγιστοποίηση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και των Δήμων είναι αυτονόητο ότι είναι αναγκαία για την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και για το καλό όλων μας!

“ Πριν από τέσσερα χρόνια το πιστέψαμε!

Συστρατευτήκαμε με τον Νεκτάριο Φαρμάκη για να αλλάξουμε από την αρχή  την πορεία της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας!

Σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπό την ηγεσία του Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριου Φαρμάκη, κατά κοινή ομολογία, βρίσκεται πλέον σε τροχιά ανάπτυξης. Ένα τεράστιο πλήθος έργων και δράσεων έχουν ολοκληρωθεί, πολλά βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης και πολλά περισσότερα έχουν σχεδιαστεί για να υλοποιηθούν κατά την διάρκεια της επόμενης θητεία”.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ