Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνάντηση της Άννας Μαστοράκου με το Σύλλογο Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού

- Advertisement -spot_img

Συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού «Δημήτρης και Βέρα Σφήκα» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, με πρωτοβουλία της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας, Άννας Μαστοράκου.

Σε κλίμα δημιουργικής ανταλλαγής απόψεων, συμφωνήθηκε η ανάγκη ανάληψης και υλοποίησης πρωτοβουλιών που θα εξασφαλίσουν την αποτελεσματική λειτουργία της κλινικής αποκατάστασης. Από την πλευρά τους, τόσο η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Ιουλία Συροκώστα, όσο και το μέλος του Συλλόγου Νίκος Καραχάλιος, αναφέρθηκαν σε καίρια ζητήματα όπως της υποστελέχωσης και της ανάγκης ενίσχυσης του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την απρόσκοπτη λειτουργία της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κάκωση Νωτιαίου Μυελού.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, αναδείχθηκε, επίσης, η ανάγκη για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του γενικού πληθυσμού εστιάζοντας στους επιστημονικά ορθούς τρόπους για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και δευτεροπαθών καταστάσεων που εμφανίζονται στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες παραπληγίας ή τετραπληγίας.

Ολοκληρώνοντας, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για το πολυδιάστατο έργο που επιτελούν, τονίζοντας πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης των υπηρεσιών και υποδομών της υγείας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ