Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, 2023

Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου με Διευθύνοντα Σύμβουλο Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α. Αποστολάκο

- Advertisement -spot_img

Μια ενδιαφέρουσα συνάντηση για το ρόλο που πρεσβεύει στον πρωτογενή τομέα ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ Α.Ε) στην διαμόρφωση καλύτερων τιμών τόσο για τον παραγωγό, όσο και για τη λιανική, είχε την Τετάρτη 31 Μαΐου στην Αθήνα ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, Απόστολο Αποστολάκο.

Στόχος του οργανισμού είναι η καλύτερη λειτουργία, ο εκσυγχρονισμός και η ανάπτυξητων Κεντρικών Αγορών Αθήνας, Πάτρας και των Ιχθυοσκαλών της χώρας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης στην συζήτηση που είχε με τον κ. Αποστολάκο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών με όρους ποιότητας και προσβασιμότητας, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και την ανάπτυξη συνθηκών υγιούς ανταγωνισμού και πρόσθεσε: «Είναι σημαντικό να φιλοξενούνται και τοπικές επιχειρήσεις εμπορίου οπωροκηπευτικών, κρεάτων, προϊόντων αλιείας και γενικότερα τροφίμων, νωπών ή μεταποιημένων προϊόντων σε αυτές τις αγορές.

Ο πρωτογενής τομέας της Περιφέρειάς μας στηρίζεται σε δυναμικές επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα που συμμετέχουν σε τέτοια εξελισσόμενα συνεργατικά σχήματα.»

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ