Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Συμμετοχή του τμήματος ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ του ΝΟΜ, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

- Advertisement -spot_img

Ο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου συμμετείχε για 1η φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ στην κατηγορία Hansa 303, στα πλαίσια του 32ουAthens sailing week  στο Φάληρο, με τoν αθλητή Γιάννη Σταύρου και τον προπονητή του Παναγιώτη Καρελάκη.

Ο Γιάννης κατάφερε να πάρει την 7η θέση στην Ελλάδα ανάμεσα σε 19 σκάφη τρέχοντας συνολικά 6 ιστιοδρομίες σε 2 ημέρες. Η επίδοσή του είναι πολύ καλή με δεδομένο ότι είναι ο δεύτερος επίσημος του αγώνας !

Ο προπονητής του δήλωσε  ότι:
“αυτό που παρατήρησα και με κάνει πολύ χαρούμενο είναι ότι όλοι οι αθλητές  ζούσαν με πολύ πάθος τον αγώνα και τα έδιναν όλα παρόλη την κούραση τους… υπήρχε φανταστικό κλίμα ανάμεσα στους αθλητές με σεβασμό και αλληλοϋποστήριξη ο ένας στον άλλον. Περάσαμε καλά, γελάσαμε πολύ και γυρίσαμε γεμάτοι εμπειρίες!!! Ευχαριστούμε πολύ τα αδέλφια μας από τον Ναυτικό Όμιλο  Καλαμάτας (πρόεδρο, προπονητές και τα αλάνια τους αθλητές τους) για την βοήθεια που μας παρείχαν καθώς επίσης και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο  Πατρών που μας βοήθησε στην μεταφορά του σκάφους μας στην Αθήνα. Ραντεβού στον επόμενο αγώνα!”

Το τμήμα ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Blue Mediterraneo» της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που υλοποιείται με χορηγία του Ιταλικού ιδρύματος “Fondazione Terzo Pilastrointernationale”.

Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη, αυτό που στα λόγια εύκολα όλοι λέμε, Αθλητισμός για όλους!

Το ΔΣ ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία τον Ν.Ο.Καλαμάτας και τον Ι.Ο.Πατρών και συγχαίρει  τον αθλητή μας, παράδειγμα προς μίμηση Γιάννη Σταύρου και τον προπονητή μας Παναγιώτη Καρελάκη.

Το επόμενο αθλητικό μας ραντεβού είναι στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας  Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων από 3-8 Ιανουαρίου στη Τουρλίδα, σας περιμένουμε.

Δωρεά του ΝΟΜ, στην Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Μεσολογγίου

Με ιδιαίτερη χαρά και μετά από αίτημα της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης Μεσολογγίουο Ναυτικός όμιλος Μεσολογγίου παραχώρησε στις 14-11-23, στον Πρόεδρο και ιδρυτή της Διονύση Τσιρόγλου, μια εξωλέμβια μεταχειρισμένη μηχανή 2hp.

Η συγκεκριμένη εξωλέμβια μηχανή είναι ιδανική για μικρές λέμβους που επιχειρούν σε μικρά ποτάμια, ακτογραμμές λιμνών, πλημυρισμένες περιοχές κα.

Με αυτή μας την κίνηση θέλουμε να εκφράσουμε την εκτίμησή μας στους εθελοντές της ομάδας διάσωσης.

Ευχόμαστε η δωρεά μας να διευκολύνει το δύσκολο έργο τους.

Το ΔΣ του Ν.Ο.Μεσολογγίου
 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ