Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Συμπόρευση Νικολάου Πιέρρου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο

- Advertisement -spot_img

Συμπόρευση Νικολάου Πιέρρου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Μεσολογγίου, Θανάση Λύρο – Η ενημέρωση και οι δηλώσεις:

Ευχαριστώ τον ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΙΕΡΡΟ από τη Μάστρο και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε το Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Νίκος, είναι γνωστός και αξιόλογος συνδημότης μας, επαγγελματίας αγρότης, που βιώνει συνεχώς όπως όλοι μας, τον μαρασμό του τόπου μας.

Είναι τιμή για εμένα προσωπικά και τον συνδυασμό μας που αποφάσισε να συμπορευτεί μαζί μας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και όλοι μαζί με σεβασμό, αξιοπρέπεια και συνεργασία, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

Είμαι επαγγελματίας αγρότης και ζω μαζί με όλους τους συνδημότες μας, τα προβλήματα του τόπου μας, που μας πνίγουν διαχρονικά.

Η εγκατάλειψη των χωριών μας στη μοίρα τους, οδηγεί τα παιδιά μας και όχι μόνο, σε αναζήτηση εργασίας σε άλλα μέρη.

Το βιοτικό μας επίπεδο και η οικονομική μας κατάσταση, κάθε χρόνο είναι και χειρότερη. Στον αγροτικό τομέα ιδιαίτερα, η κατάσταση, είναι εντελώς απελπιστική.

Στο κάλεσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου, του γνωστού Γεωπόνου και αξιόλογου Δικηγόρου, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, ανταποκρίθηκα άμεσα και είναι τιμή για εμένα να είμαι υποψήφιος μαζί του με τον συνδυασμό «Ανάπτυξη για όλους».

Είμαι σίγουρος, με την εμπειρία του, με τις πολλές γνώσεις και ικανότητές του, όπως έχει προσφέρει έμπρακτα ουσιαστικό έργο στο Δήμο μας (ΕΠΑΛ, Τ.Ε.Ι., Δ.ΙΕΚ, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης), ως Καθηγητής και Διευθυντής του ΤΕΧΝΙΚΟΥ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ, σημερινό ΕΠΑΛ, μπορεί, ως Δήμαρχος με την εντιμότητά του και την αποφασιστικότητά του, να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τόπου μας και να οδηγήσει το Δήμο μας στην πολυπόθητη ανάπτυξη.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΕΡΡΟΣ

Επαγγελματίας αγρότης

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ