Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για μια ακόμη χρονιά ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την Βλάχου Αναστασία

- Advertisement -spot_img
Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα για μια ακόμη χρονιά ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με την Βλάχου Αναστασία.
Στο multi European Games συμμετείχε ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με προπονητή τον Κακαρέλη Νίκο. Ο σύλλογος συμμετείχε με 3 αθλήτριες όπου κατέκτησε 1 χρυσό και 2 πέμπτες θέσεις ανάμεσα σε πολύ δυνατούς συλλόγους και εθνικές ομάδες.
Ο ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν ο μοναδικός σύλλογος από το Αγρίνιο που συμμετείχε στην σπουδαία αυτή διοργάνωση.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια Βλάχου Αναστασία στα +59 κιλά κορασίδων, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων που θα γίνει στην Μάλτα.
Η αθλήτρια του συλλόγου είχε άψογη συνεργασία τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες με τον προπονητή της Κακαρέλη Νίκο.
Είναι ένα ακόμα καινούργιο παιδί που βγαίνει από τις ακαδημίες του συλλόγου όπου από το 1996 έχει αθλητές στην εθνική ομάδα taekwondo με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές επιτυχίες.
Τις πέμπτες θέσεις κατέκτησαν οι αθλήτριες του Συλλόγου, Γεωργίτση Σπυριδούλα μετά από 2 αγώνες και χάνοντας την είσοδο της στα μετάλλια οριακά μετά από πολύ δυνατή εμφάνιση.
Την 5η θέση κατέκτησε και η αθλήτρια Κουμούδη Ιφιγένεια όπου στην είσοδο της για τα μετάλλια βρήκε απέναντι της την πρωταθλήτρια Ευρώπης, 2 χρόνια μεγαλύτερή της, χάνοντας για 1 πόντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Η Ιφιγένεια ήταν η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της όπου έδειξε ότι στο μέλλον θα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία της.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Κακαρέλη Νίκο και εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια του συλλόγου Βλάχου Αναστασία στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ