Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Στη Θεσσαλία η ανθρωπιστική βοήθεια από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλ/νιας

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας σε μια συμβολική κίνηση έμπρακτης συμπαράστασης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας που επλήγησαν από την καταστροφική κακοκαιρία «DANIEL» απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια (καταψύκτες, ηλεκτρικές εστίες, μαγειρικά σκεύη, κλινοσκεπάσματα και είδη προσωπικής υγιεινής) στους πληγέντες του δήμου Τρικκαίων.

Η παράδοση των ειδών έγινε την Πέμπτη 5/10/2023 από τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Βασίλη Νικολέτα στην ΟΕΒΕ Τρικάλων, και στον Ιερό Ναό Φανερωμένης όπου τις επόμενες μέρες θα διανεμηθούν  στους πληγέντες που χρήζουν άμεσης βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών τους.

Ο κ. Νικολέτας ο οποίος ήταν ο επικεφαλής της αποστολής δήλωσε ότι η πρωτοβουλία της ομοσπονδίας βρήκε αξιέπαινη ανταπόκριση από τους συναδέλφους και εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τα σωματεία – μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απέδειξαν ότι στις δύσκολες στιγμές συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται σκληρά.

Το διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα Σωματεία και τις Ενώσεις που συνείσφεραν οικονομικά:

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ-ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓ/ΤΙΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ,ΑΝΑΨΥΧΗΣ Κ΄ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Κ΄ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΗΛΕΚΤ.ΕΡΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΣ/ΡΧΩΝ ΚΟΜΜΩΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ακόμη το ΔΣ εξέφρασε επίσης την ευχή του να «μην ξανασυμβούν τέτοια άσχημα γεγονότα στη χώρα μας και πως η Ομοσπονδία Επαγγελματιών κ΄ Βιοτεχνών Αιτ/νίας θα υποστηρίζει πάντα τέτοιες δράσεις»».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ