Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Σε Διεθνές Συνέδριο Τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ. Βασιλόπουλος

- Advertisement -spot_img

Εγγύηση για το μέλλον της κτηνοτροφίας αποτελούν τα ποιοτικά διατροφικά προϊόντα που κερδίζουν συνεχώς τις απαιτητικές αγορές σύμφωνα με τα συμπεράσματα του Διεθνούς συνεδρίου τυροκομίας και Φεστιβάλ τυριού που πραγματοποιήθηκε 29-31 Μαρτίου 2023 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη.

Στο συνέδριο που προσκλήθηκε και συμμετείχε – με τον ρόλο του αντιπροέδρου της οργανωτικής επιτροπής – ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης,Θ εόδωρος Βασιλόπουλος τονίστηκε ιδιαίτερα η δικτύωση και συνεργασία κτηνοτρόφων και τυροκόμων , η συμμετοχή σε εκθέσεις για την προβολή των τοπικών τυριών καθώς και η τουριστική αξιοποίηση των “δρόμων τυριού” των Βαλκανίων.

Μετά και την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον Δήμο Καλαβρύτων και στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού σε δηλώσεις του ο κ. Βασιλόπουλος επεσήμανε ότι:«ειδικά για τον τομέα της κτηνοτροφίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που δραστηριοποιείται ένας σημαντικός αριθμός παραγωγών θέλουμε να δώσουμε υπεραξία στα γαλακτοκομικά προϊόντα της περιοχής μας μέσω της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης»

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ