Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Πρόσκληση για τις πνευματικές ευκαιρίες και το κατηχητικό

- Advertisement -spot_img

ΕΝΑΡΞΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2023-2024

Η Εκκλησία καλεί όλα τα παιδιά της σε ένα ταξίδι, ώστε να γνωρίσουν το Χριστό, την διδασκαλία Του, να κάνουν νέους και καλούς φίλους και να παίξουν καινούργια παιχνίδια.

Αυτό το ταξίδι θα γίνει μέσα στο κατηχητικό, που αρχίζει και εφέτος, για παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά Δημοτικού το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και για τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου η νεανική συντροφιά θα αρχίσει από τη Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

  • Προσχολική ηλικία : Σάββατο 10-11.

  • Τριών πρώτων τάξεων Δημοτικού : Σάββατο 10-11

  • Τριών τελευταίων τάξεων Δημοτικού : Σάββατο 10-11

  • Γυμνασίου Λυκείου Κυριακή 10.30 – 11.30

Θα υπάρχει ομάδα ποδοσφαίρου για το πρωτάθλημα των κατηχητικών και δωρεάν μαθήματα κιθάρας και βυζαντινής μουσικής. Συγκεκριμένα στην ενορία του Αγίου Δημητρίου οι Πνευματικές ευκαιρίες για 2023-2024 θα είναι οι εξής;

Κάθε Δευτέρα 5.30μ.μ. Παράκληση Αγίου Νεκταρίου και προσκύνηση του ιερού λειψάνου του στο Ναό Αγίου Δημητρίου.

Από Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 6.30μ.μ. Ενοριακή Σχολή Γονέων, συμβουλευτική για γονείς και για όσους προετοιμάζονται για οικογένεια στο πνευματικό κέντρο Ευαγγελιστρίας με υπεύθυνο τον κ. Φώτιο Μάλαινο.

Κάθε Τρίτη ώρα 6.μ.μ. δωρεάν μάθημα Βυζαντινής Μουσικής, στο πνευματικό κέντρο, για όλες τις ηλικίες , με τον κ. Πέτρο Καραγιάννη.

Κάθε Τετάρτη ώρα 6.30μ.μ. στο πνευματικό κέντρο, Τα Χριστιανικά Μαθήματα-κύκλος μελέτης Αγίας Γραφής για γυναίκες και άνδρες, με θέμα «Η Ζωή και η Διδασκαλία του Χριστού» .

Κάθε Πέμπτη 6.μ.μ. Χορωδία γυναικών με ψαλμούς θείας λειτουργίας και ψαλμοτράγουδα, με την κ. Γεωργία Βουλδή, στο πνευματικό κέντρο.

Κάθε Πέμπτη ώρα 8μ.μ. Χορωδία Ανδρών με ψαλμούς θείας λειτουργίας για συμμετοχή στα ψαλτήρια κατά τις ακολουθίες, με το κ. Πέτρο Καραγιάννη στο πνευματικό κέντρο.

Κάθε Σάββατο 11.30π.μ. δωρεάν μάθημα κιθάρας στο πνευματικό κέντρο Ευαγγελιστρίας, με τον κ. Παναγιώτη Ζαχαράκη.

Σας περιμένουμε Ιερ. Κωνσταντίνος Καντάνης

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ