Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Πρεμιέρα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κατερίνης την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου με την κ. Βίκυ Φλέσσα

- Advertisement -spot_img

Με την γνωστή στο Πανελλήνιο δημοσιογράφο  – Κλασική Φιλόλογο κ. Βίκυ Φλέσσα ξεκινάει το φετινό ταξίδι της για 35η χρονιά

η Σχολή Γονέων – Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;»

κ.  Φλέσσα θα αναφερθεί στα κάτωθι:

  • Εἲμαστε ὃλοι τραυματισμὲνοι ἀπὸ τὰ πὲντε χρὸνια τῆς ζωῆς μας;
  • Πῶς εἶναι οἱ καλὲς μητέρες μὲ τὰ κορὶτσιὰ τους καὶ πῶς μὲ τὰ ἀγὸριὰ τους;
  • Ποιὸς εἶναι ὁ ρὸλος τοῦ πατέρα;
  • Τὶ συμβαὶνει μὲ τὰ μοναχοπαὶδια καὶ μὲ τὰ πρωτότοκα παιδιὰ;
  • Ποῦ σκοντὰφτουμε στὴν ἐφηβεὶα;
  • Εἶναι τὸ Διαδὶκτυο μὶα τοξικὴ μὴτρα;

Σὲ αύτὰ καὶ ἂλλα ἐρωτὴματα  μὲσα ἀπὸ τὸ βιβλὶο της—συνὲντευξη μὲ τὸν κορυφαῖο ψυχίατρο Ματθαῖο Γιωσαφὰτ ἀπαντᾶ ἡ Βὶκυ Φλὲσσα σὲ μὶα συζὴτηση μὲ τὸ κοινὸ της Σχολὴς Γονὲων Κατερὶνης. Η εκδήλωση γίνεται σε Συνδιοργάνωση με την Α’/βάθμια Εκπαίδευση Πιερίας και η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη.

 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

H Βίκυ Φλέσσα είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Φιλολογικό Τμήμα, Κλασική Κατεύθυνση), καθώς και της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Έχει εργαστεί 34 χρόνια ως δημοσιογράφος σε εφημερίδες, ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Η εκπομπή της «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» στην ΕΡΤ είναι η μακροβιότερη εκπομπή συνεντεύξεων στην ελληνική τηλεόραση. Συμπληρώνει φέτος τον 23º χρόνο και έχουν φιλοξενηθεί σε αυτήν εξέχουσες προσωπικότητες της Επιστήμης, της Τέχνης, της Θεολογίας και της Φιλοσοφίας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Με τον Καθηγητή Γλωσσολογίας κ. Γεώργιο Μπαμπινιώτη επιμελούνται και παρουσιάζουν την γλωσσική εκπομπή «Σε προσκυνώ, γλώσσα» στον Τηλεοπτικό Σταθμό της Βουλής των Ελλήνων.

Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Γιατί ψυχανάλυση, κύριε Γιωσαφάτ;» από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, το οποίο βρίσκεται ήδη στην 9η έκδοση.

Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, της Διεθνούς Αμνηστίας, της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και της Ενώσεως Σμυρναίων.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ