Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Ποδηλατικός Γύρος 2022: «Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο… όπου κι αν είμαστε» με την στήριξη της ΠΔΕ

- Advertisement -spot_img

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου στις 5 Ιουνίου 2022, ο Γυμναστικός Σύλλογος «Χαρίλαος Τρικούπης» Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.) και με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας διοργανώνουν την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στην Ι.Π. Μεσολογγίου τον 2ο Ποδηλατικό Γύρο.

Με σύνθημα «Τρέχουμε πιο Γρήγορα από τον Καρκίνο» με ή χωρίς ποδήλατο οι συμμετέχοντες δίνουν ραντεβού στις 7 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης την οικία του Χαριλάου Τρικούπη στην Ι.Π. Μεσολογγίου και κάνοντας βόλτα στο Μεσολόγγι στέλνουν μήνυμα ελπίδας σε όσους δίνουν τη μάχη τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης, δήλωσε ότι «η συμμετοχή στην παραπάνω δράση θα είναι ένα μήνυμα στήριξης της δράσης των μελών-εθελοντών του Συλλόγου Καρκινοπαθών – Εθελοντών – Φίλων – Ιατρών (Κ.Ε.Φ.Ι.), ένα μήνυμα στήριξης των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και ένας φόρος τιμής στη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ