Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Photopolis: Φωτογραφικός περίπατος την Τετάρτη (15/06) στο Αγρίνιο

- Advertisement -spot_img

Το Photopolis Agrinio Photo Festival θέλοντας να τιμήσει την φωτογραφική ομάδα “art8”, η οποία συμπληρώνει 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα του Αγρινίου, διοργανώνει φωτογραφικό περίπατο την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 στο Αγρίνιο, παρέα με τα μέλη της “art8”.

Στον περίπατο μπορούν να λάβουν μέρος οι πάντες, αρκεί να έχουν μαζί τους κινητό με κάμερα ή φωτογραφική μηχανή. Τα πιο έμπειρα μέλη της ομάδας θα υποστηρίξουν τεχνικά τους αρχάριους.

Οι φωτογραφίες που θα δημιουργηθούν θα αποτελέσουν υλικό για προβολή σε ειδικό party-event στο χώρο του φεστιβάλ τον Σεπτέμβριο.

Το θέμα θα είναι ελεύθερο, στόχος είναι να διερευνήσουμε τη σχέση μας με την πόλη και τους ανθρώπους, την αρχιτεκτονική, την ιστορία και τη φύση, εκφραζόμενοι μέσα από τη φωτογραφία.

Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στον τόπο συγκέντρωσης, μπροστά στον σταθμό του τρένου (οδός Μαβίλη και Κωστή Παλαμά) στις 7:30 μμ, την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Τα μέλη της «art8» θα φορούν μπλούζες με το σήμα της «art8”και του «photopolis», ώστε να αναγνωρίζονται εύκολα.

Οι 10 πρώτοι που θα φθάσουν στον χώρο συνάντησης (και δεν είναι μέλη του εργαστηρίου της art8) θα λάβουν ΔΩΡΟ από ένα T-Shirt Photopolis!

Όσοι αγαπούν την φωτογραφία είναι καλεσμένοι!

Πληροφορίες: https://photopolis.gr/agrinio-photowalk/

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ