2. Επιστημονική ενημέρωση
Δύο στρογγυλά τραπέζιο επιστημονικών παρουσιάσεων πραγματοποιήθηκαν από κορυφαίους του είδους επιστήμονες. Μεταξύ των διακεκριμένων ομιλητών, ο Δρ. Νικόλαος Ανδρικόπουλος Ομότιμος Καθηγητής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, ο καθηγητής Ογκολογίας Δρ. Ιωάννης Καραϊτιανός, ο ψυχίατρος Δρ. Ορέστης Γιωτάκος, η Δρ. Αικατερίνη Σκενδέρη, μέλος του Ειδικού Διδακτικού Προσωπικού (ΕΔΙΠ) Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, η κα Υρώ Δασκαλάκη, διακεκριμένη ερευνήτρια και Πρόεδρος Επιτροπής Προώθησης της Κρητικής Διατροφής, η κα Έλλη Κακαβά, Ιχθυολόγος – Παθολόγος, MSP στην AVRAMAR, με πολύχρονη εμπειρία στη θαλάσσια υδατοκαλλιέργεια, η κα Κατερίνα Λύτρα, Επιστημονική Διευθύντρια ΕΛΟΠΥ, Κτηνίατρος, Ιχθυοπαθολόγος, DVM, DPU, MSc. και οι Διατροφολόγοι MSc Γεωργία Καπώλη, Ζωάννα Μαυρουδάκη και Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας κ. Κωνσταντίνος Δαλακούρας, ενημέρωσαν τους προσκεκλημένους για επίκαιρα θέματα που αφορούν στη διατροφική αξία των φρέσκων ελληνικών ψαριών εκτροφής Fish from Greece.
|