Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024

Π.Ε. Λευκάδας: Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης, στον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Α. Κτενά

- Advertisement -spot_img

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκο Παπαθανάση, συναντήθηκε χθες (9/6/2022) το απόγευμα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο Π.Ε. Λευκάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Αναπληρωτή Υπουργού στη Λευκάδα.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Κτενάς καλωσόρισε τον Υπουργό στο νησί και αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, που είναι το Υπουργείο που διαχειρίζεται τα δύο σημαντικότερα χρηματοδοτικά εργαλεία για την Περιφέρεια, το ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Από την πλευρά του ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ζήτησε να ενημερωθεί για τα έργα και τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, υπογραμμίζοντας την αποτελεσματική αξιοποίηση των ευρωπαϊκών και των εθνικών πόρων εκ μέρους της Π.Ε. Λευκάδας, και διαπίστωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε έργα υποδομών και ανάπτυξης, έργα χρήσιμα προς τους πολίτες, έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα και την τοπική οικονομία.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ