Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2023

Όλο και πιο έντονη η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Θανάση Λύρου – Δύο νέες υποψηφιότητες

- Advertisement -spot_img

Συμπόρευση ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ τον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, από τον Άγ. Γεώργιο, και τον καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Ο αγαπητός μας Βασίλης είναι ένας εργαζόμενος νέος, που βιώνει με ανησυχία τις δυσκολίες επιβίωσης των νέων ανθρώπων αλλά έχει και την διάθεση για προσφορά στον τόπο που ζει και δραστηριοποιείται.

Είναι τιμή για μας που νέοι άνθρωποι συμπορεύονται μαζί μας στον κοινό αγώνα, αναγνωρίζοντας την αποφασιστικότητα και την δυνατότητά μας να αλλάξουμε τα πράγματα στο Δήμο μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Πήρα την απόφαση να συμπορευτώ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, τον γνωστό σε όλους μας Γεωπόνο και Δικηγόρο, κ. ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ, διότι τον γνώρισα από κοντά και κατάλαβα πως είναι ο άνθρωπος που ακούει και νοιώθει το πρόβλημα κάθε ανθρώπου και δίνει λύσεις.

Είμαι σίγουρος πως η εκλογή του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ ως Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου είναι η ιδανική επιλογή, γιατί έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες να οδηγήσει το Δήμο μας στην ανάπτυξη.

Προτρέπω τους φίλους και τους συμπολίτες μου να τον στηρίξουν με την ψήφο τους. Είναι αυτός που θα συνεργαστεί με σεβασμό και αξιοπρέπεια με όλους μας, για να πάμε το Δήμο μας μπροστά.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Συμπόρευση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΗ – ΤΣΩΝΗ

με τον υποψήφιο Δήμαρχο, ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟ

Ευχαριστώ την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΗ – ΤΣΩΝΗ, από το Νεοχώρι, και την καλωσορίζω στον καλό και τίμιο προεκλογικό μας αγώνα, για να πάμε τον Δήμο μας εκεί που του αξίζει.

Η αγαπητή μας Κωνσταντίνα είναι μια έμπειρη οικογενειάρχης, που όπως κάθε μάνα δίνει τα πάντα στην οικογένειά της και βλέπει με αγωνία και αγανάκτηση την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε στο Δήμο μας.

Είναι τιμή μας που συμπορεύεται στον κοινό μας αγώνα και να είναι σίγουρη πως μαζί θα κάνουμε τα πάντα για το καλό όλων μας.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΛΥΡΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο τόπος μας υποφέρει από έλλειψη βασικών αναγκών. Τα σκουπίδια δεν μαζεύονται τακτικά, τα χορτάρια μας πνίγουν, οι δρόμοι είναι γεμάτοι λακκούβες και σπάμε τα αυτοκίνητά μας, θέσεις εργασίας για να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους δεν υπάρχουν.

Ανταποκρίθηκα με προθυμία στο κάλεσμα του ΘΑΝΑΣΗ ΛΥΡΟΥ, και θα είμαι υποψήφια μαζί του, αφού άκουσα πολλά γι’ αυτόν και τον γνώρισα από κοντά.

Κατάλαβα πως είναι ένας ικανός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με πολλές γνώσεις και είμαι σίγουρη πως μπορεί να νοικοκυρέψει το Δήμο μας, μαζί με τους άξιους συνεργάτες του.

Καλή επιτυχία σε όλους μας.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΟΥΤΣΑΓΓΕΛΗ ΤΣΩΝΗ

Οικιακά

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ