Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο συνδυασμός του Θανάση Λύρου στο Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

- Advertisement -spot_img

Συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς τις συναντήσεις με τους παραγωγικούς Φορείς του τόπου μας, αντιπροσωπεία του συνδυασμού “Ανάπτυξη για όλους” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Δικηγόρο Θανάση Λύρο, επισκέφθηκε το Τ.Ε.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Αγρίνιο.

Η αντιπροσωπεία του συνδυασμού έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, Στυλιανό Μπλέτσα, στα Γραφεία του Τμήματος στο Αγρίνιο.

Η συνάντηση εντάσεται στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων με τους Φορείς και τις Αρχές του τόπου με σκοπό την όσο το δυνατόν στοχευμένη κατάρτιση των τελικών θέσεων του συνδυασμού.

Στο ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον μέσα στο οποίο διεξήχθη η συζήτηση, ο κ. Θανάσης Λύρος είχε την ευκαιρία να εκθέσει τις βασικές προτάσεις και θέσεις του συνδυασμού του προς τον κ. Μπλέτσα ο οποίος ανταπαντώντας ευχαρίστησε τον κ. Θανάση Λύρο για την τεκμηριωμένη ανάπτυξη των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιπρόεδρος του Τ.Ε.Ε., Δημήτρης Κανάτας, ο οποίος επεσήμανε τον ρόλο του Τ.Ε.Ε. στον συσχετισμό με τους Δήμους και την ανάγκη άμεσης συνεργασίας με την νέα Δημοτική Αρχή που θα προκύψει από τις επερχόμενες Εκλογές.

Στην συνάντηση συμμετείχαν οι υποψήφιοι Σύμβουλοι του συνδυασμού (κατ’αλφαβητική σειρά): ο σκηνοθέτης, Λευτέρης Δακαλάκης, η Οικονομολόγος, Κωνσταντίνα Κραβαρίτη, η Πτυχιούχος Πληροφορικής, Κατερίνα Μπάκα, ο Μηχανολόγος, Χρήστος Ξηρός, ο Επαγγελματίας Αγρότης, Νίκος Πιέρρος και ο εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος & Εκπαιδευτικός, Τάσος Σκαρμούτσος.

Παρών ακόμη στην συνάντηση ήταν και το μέλος του ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, Επαμεινώνδας Λύρος.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ