Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Ο Χρήστος Ντέκας υποψήφιος με τον Κώστα Λύρο

- Advertisement -spot_img

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο συνταξιούχοw, έμπειρος αυτοδιοικητικός Χρήστος Ντέκας διατελέσας πρόεδρος Αγίου Γεωργίου για δύο θητείες .

Σε δήλωση του ο Χρήστος Ντέκας ανέφερε:

«Ως Δημότης Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και έχοντας διατελέσει δύο συνεχόμενες φορές Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Γεωργίου αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση, η τοπική 0ικονομια και η κοινωνία μας.

Χωρίς αυταπάτες, χωρίς ευχολογίες και υποτιθέμενα εύκολα μονοπάτια και μαγικά ραβδιά που οδηγούν στη γρήγορη ανάβαση, γνωρίζω καλά ότι ο δρόμος είναι ένας. Δρόμος ανηφορικός, της ευθύνης, της εργασίας και της υπομονής τον οποίο διανύουμε με τα λιγοστά μέσα που η πολιτεία μας διαθέτει προκειμένου να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης στον τόπο μας. Χωρίς υποσχέσεις και μεγάλα λόγια.

Την σημερινή κατάσταση στην τοπική αυτοδιοίκηση έχει καταλάβει καλά ο Δήμαρχος Κώστας Λύρος ο οποίος με υπομονή, σύνεση και υπευθυνότητα εργάζεται αδιάκοπα για την ανασυγκρότηση και την πρόοδο του Δήμου μας.

Για το λόγο αυτό, με ρεαλισμό και ενσυναίσθηση της υποχρέωσης που όλοι μας έχουμε για την ανάπτυξη του τόπου συντάσσομαι με την «Δημιουργική Ανατροπή» και δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στον Κώστα Λύρο, τον άνθρωπο που γνωρίζει και μπορεί να κάνει σωστή δουλειά».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ