Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο Χρήστος Κωστακόπουλος υποψήφιος με τον Σπύρο Σκιαδαρέση

- Advertisement -spot_img

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χρήστου Κωστακόπουλου, για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου προχώρησε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κος. Σπύρος Σκιαδαρέσης.

Της ανακοίνωσης προηγήθηκε συνάντηση των δύο ανδρών όπου επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, η ανάγκη συστράτευσης στον αγώνα για την αλλαγή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με βάση αρχές και αξίες που υπαγορεύονται από τις ιστορικές παρακαταθήκες της Δημοκρατικής Παράταξης.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Χρήστος Κωστακόπουλος γεννήθηκε στην Κοκκινόβρυση Θέρμου το 1969 και κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στο Αγρίνιο. Απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας από το 1992, σε διάφορους τομείς με βασικό τον ξενοδοχειακό.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας από το 2006 έως το 2018. Στις εκλογές του Νοεμβρίου 2017 εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας.

Το 2019 εκλέχτηκε Περιφερειακός Σύμβουλος με την παράταξη «Δυτική Ελλάδα Μπροστά», στην περιφερειακή ενότητα της Αιτωλοακαρνανίας.

Εντάχθηκε στην ΠΑΜΚ από την εφηβική ηλικία.

Από το 2002 – 2018 χωρίς διακοπή, υπήρξε εκλεγμένος σε διάφορα κομματικά όργανα από μέλος συντονιστικής επιτροπής,

Γραμματέας Τοπικής Οργάνωσης Θέρμου, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, στη συνέχεια Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και τέλος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα Συντήλα και έχουν δύο παιδιά, τη Σταυρούλα και τον Ορέστη.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ