Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Nέο επεισόδιο Marketing in Practice: «Επιχειρηματικότητα & Εστίαση»

- Advertisement -spot_img

Η εστίαση σήμερα αποτελείται από 100.000 επιχειρήσεις και προσφέρει 450.000 θέσεις εργασίας, οι οποίες αναλογούν στο 12% του συνολικού εργατικού δυναμικού της Ελλάδας. Ο τομέας αυτός της οικονομίας αποτελείται από μικρές και από οικογενειακές επιχειρήσεις ενώ στηρίζεται στην σκληρή δουλειά αλλά και στην εργασιακή αξιοπρέπεια όλων των εμπλεκομένων. Ακόμα αποτελεί μια συνηθισμένη επιχειρηματική επιλογή για πολλούς Έλληνες. Τα στοιχεία ωστόσο της διαφοροποίησης, της υψηλής ποιότητας και του επιχειρηματικού οράματος είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε προτεραιότητα σε κάθε τέτοια επιχείρηση.

Στο νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής Marketing in Practice o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας με καλεσμένη στο studio του Attica TV/SBC TV Channel την Αρχισυντάκτρια του Περιοδικού Εστίασης Food Service Μάγδα Πειστικού, συζητούν την επιχειρηματικότητα στην εστίαση σήμερα.

Απαντήθηκαν ερωτήματα όπως: – Πώς άλλαξε ο Covid το τοπίο στην εστίαση; – Παραμένει η εστίαση ένα ασφαλές επιχειρηματικό καταφύγιο; – Για ποιους λόγους οι Έλληνες θεωρούν μια εύκολη επιλογή (ή κερδοφόρα επιλογή) την εστίαση; Είναι; – Πως ξέρουμε ότι κάποιος επιχειρηματίας μπορεί και πρέπει να ασχοληθεί με την εστίαση; – Ποιος ο ρόλος/η αναγκαιότητα ενός επαγγελματία (μάγειρα/σεφ/μπαρίστα) στο νέο σχήμα; – Ποιες οι τάσεις στην εστίαση σήμερα; – Με ποια εργαλεία μπορεί να κάνει μάρκετινγκ ένας χώρος εστίασης; – Ποιος ο ρόλος του ίντερνετ μάρκετινγκ στον κλάδο; – Πως ο τουρισμός αναβαθμίζει/επηρεάζει το προϊόν της εστίασης; και πολλά άλλα!

Παράλληλα ο Pastry Chef Αντώνης Σελέκος μας μιλάει για την επιχειρηματικότητα της εστίασης στην πράξη.

Τέλος, o σύμβουλος μάρκετινγκ Θέμης Σαρανταένας μας παρουσιάζει το checklist για σωστή διαχείριση των Social Media σε χώρους εστίασης.

Ενημέρωση: Λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού SARS-CoV-2 κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Οι συντελεστές, οι καλεσμένοι και ο παρουσιαστής υποβάλλονται σε rapid test αντιγόνου για COVID-19.

Η εκπομπή “Marketing in Practice and more”, παραγωγή του μοναδικού οικονομικού – επιχειρηματικού καναλιού της χώρας SBC TV/Attica TV που μετρά πάνω από 165 επεισόδια και μεταδίδεται από 2014, ασχολείται με την επιχειρηματικότητα και με τον κλάδο του μάρκετινγκ. Αντικείμενό της αποτελεί η παρουσίαση επιχειρηματικών εννοιών, παραδειγμάτων και προτάσεων ώστε να καταστήσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανταγωνιστικές στο ελληνικό αλλά και στο διεθνές γίγνεσθαι. Στο «Marketing in Practice and more» παρουσιάζονται οι βασικές επιχειρηματικές αρχές, τα εργαλεία και οι τεχνικές μάρκετινγκ που θα βοηθήσουν τη μικρομεσαία επιχείρηση να αναπτυχθεί μέσα από τα μάτια των ίδιων των επιχειρηματιών και των ανθρώπων της αγοράς. Χρηστικές συμβουλές, προτάσεις και απόψεις στη μικρή οθόνη, με αισιόδοξη προσέγγιση, τάση ανάπτυξης και κόντρα στις καθημερινές αρνητικές ειδήσεις. Η εκπομπή επιμελείται και παρουσιάζεται τις 7 τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν από τον πιστοποιημένο σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα, που εξειδικεύεται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις (www.marketingconsultant.gr) με χορηγούς επικοινωνίας τα: Athens Voice, epixeiro.gr, startup.gr & franchise.gr.

Η εκπομπή, παραγωγής του οικονομικού SBC, μεταδίδεται στην τηλεόραση από το Attica TV μέσω Digea και LiveStreaming κάθε Πέμπτη 20.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00. Αναμεταδίδεται από τους περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς: Αλήθεια TV (Λέσβος, Λήμνος, Χίος και Ψαρά) κάθε Παρασκευή στις 19.30 & 23.30, DION TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Κυριακή στις 18:00, SYROS TV (Νησιά Κεντρικού Αιγαίου) κάθε Δευτέρα & Παρασκευή στις 18.30, Αιγαίo TV (Δωδεκάνησα & Σάμος) κάθε Σάββατο στις 19.00, Ionian TV (Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία, Μεσσηνία, Αχαΐα, Ηλεία, νότια παράλια Στερεάς Ελλάδας και Ζάκυνθος) κάθε Παρασκευή στις 19.00 και κάθε Δευτέρα στις 13.30, SMILE Plus (Καρδίτσα, Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 21.00, Vergina TV (Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία και Χαλκιδική) κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 18.30, Αχελώος TV (Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Θεσπρωτία, Ιωάννινα, Πρέβεζα και νησιά του Ιονίου) Δευτέρα στις 23.00 και κάθε Παρασκευή στις 19.15, West Channel (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη και Φλώρινα)κάθε Τρίτη στις 13:30 και Κυριακή στις 13:00, New Greek TV (Αμερική & Καναδάς) κάθε Σάββατο 17.30 (τοπική ώρα).

Το συγκεκριμένο επεισόδιο Νο 168 «Επιχειρηματικότητα & Εστίαση» μπορείτε να το δείτε εδώ: https://marketingconsultant.gr/epicheirimatikotita-estiasi/

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: AXEΛΩΟΣ TV

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ