Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Μίλτος Ζαμπάρας: Χωρίς ασθενοφόρα το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας Ναυπάκτου

- Advertisement -spot_img

Στην Βουλή φέρνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μίλτος Ζαμπάρας, την Επιστολή Διαμαρτυρίας των Κοινοτήτων Δήμου Ναυπακτίας και των Φορέων της Ορεινής Ναυπακτίας, που αφορά την έλλειψη ασθενοφόρων στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας.

Στο Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας Ναυπακτίας είχε δωρισθεί από τον ΟΠΑΠ, το 2009, επιβατικό όχημα για την εξυπηρέτηση ιατρικών περιστατικών σε δυσπρόσιτες και ορεινές περιοχές.

Το καλοκαίρι του 2023 ο οδηγός και ο διευθυντής του Κ.Υ. συνταξιοδοτήθηκαν και ενώ θα περίμενε κανείς να αναπληρωθούν οι τόσο κρίσιμες αυτές θέσεις, αντιθέτως όχι μόνο δεν υπήρξε αντικατάσταση τους αλλά μετακινήθηκε το δωρισμένο όχημα για να καλύψει τις ανάγκες άλλης υπηρεσίας.

Την ίδια τύχη είχε και το δεύτερο όχημα που είχε δεσμευθεί για τις ανάγκες του Κ.Υ. Άνω Χώρας που και αυτό μετακινήθηκε για τις ανάγκες άλλης υπηρεσίας και μάλιστα σε άλλο Νομό!

Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει όχημα για την κάλυψη των ιατρικών περιστατικών στην περιοχή και να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιατρικής κάλυψης των κατοίκων.

Ο βουλευτής Μίλτος Ζαμπάρας καλεί τον αρμόδιο Υπουργό Υγείας να προχωρήσει σε κάλυψη των αναγκών με όχημα και πλήρωμα ασθενοφόρου το Κ.Υ. Άνω Χώρας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ