Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Μετάλλια στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Θαλασσίου Σκι (φωτο)

- Advertisement -spot_img

Μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Νέων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 14 & 17 ετών, που διεξήχθη στην Ισπανία, στις 9 – 13/8/2023, η οποία επιστρέφει στη χώρα μας με πολλά μετάλλια στις αποσκευές της.

  • Συγκεκριμένα ο Πρωταθλητής μας, ΚΟΥΣΑΘΑΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του άλματος με 36 μέτρα, το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σλάλομ, με επίδοση 3 μπάλες στα 11.25 μέτρα σχοινί με 55 χλμ. ισοφαρίζοντας το Πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος και χάλκινο μετάλλιο στο τρίαθλο, (συνολική βαθμολογία σλάλομ – φιγούρες – άλμα). Επίσης κατέκτησε και την 5η θέση στις φιγούρες με 4.590 βαθμούς, στην κατηγορία κάτω των 14 ετών.

  • ο Πρωταθλητής μας, ΜΑΝΟΥΔΑΚΗΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Μουρικίου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του σλάλομ, με επίδοση 1 μπάλα στα 11.25 μέτρα σχοινί με 58 χλμ. και την 8η θέση στο αγώνισμα των φιγουρών με 4.040 βαθμούς, στην κατηγορία κάτω των 17 ετών.

  • οι αθλητές μας ΤΡΥΦΩΝΑΣ ΠΕΤΡΟΣ, του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Παμβώτις και ΑΛΕΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, του Ομίλου Θαλασσίου Σκι Μουρικίου, ισοβάθμησαν στην 4η θέση στο σλάλομ, με επίδοση 1 μπάλα στα 11.25 μέτρα σχοινί με 58 χλμ., επιπλέον ο αθλητής ΑΛΕΥΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, κατέκτησε την 9η θέση στις φιγούρες με 4.020 βαθμούς.

Στους τελικούς των αγωνισμάτων του σλάλομ και των φιγουρών οι αθλήτριες μας, στη κατηγορία κάτω των 17 ετών κατέκτησαν :

  • η ΜΑΓΚΑΦΩΣΗ ΣΟΦΙΑ ΕΛΕΝΗ, του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας, την 6η θέση στις φιγούρες με 3.730 βαθμούς.

  • η ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ, του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, την 7η θέση στο σλάλομ, με επίδοση 1 μπάλα στα 12.00 μέτρα σχοινί με 55 χλμ.

Στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας συμμετείχαν ακόμα στην κατηγορία κάτω των 14 ετών, ο αθλητής Περδικάρης Λεωνίδας, οι αθλήτριες Ζησοπούλου Στυλιανή και Παπαδάκη Κατερίνα, καθώς επίσης στην κατηγορία κάτω των 17 ετών, ο αθλητής Πετρόπουλος Χρήστος και η αθλήτρια Ζησοπούλου Βασιλική.

Όλοι οι αθλητές μας συνέβαλλαν ώστε η Ελληνική Ομάδα να καταταγεί στην 8η θέση με 8.170,43 βαθμούς στην ομαδική βαθμολογία, στις 21 χώρες που συμμετείχαν.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ