Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Μεσολόγγι – Πρόσκληση σε Ημερίδα Διαβούλευσης για την 1η Αναθεώρηση του ΣΔΚΠ (EL04)

- Advertisement -spot_img

Η Γενική Διεύθυνση Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υδάτων Δυτικής Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, σας προσκαλούν στην Ημερίδα Διαβούλευσης µε θέμα:

«1η Αναθεώρηση του Σχεδίου Διαχείρισης Κινδύνων Πλημμύρας Λεκανών Απορροής Ποταμών του Υδατικού Διαμερίσματος Δυτικής Στερεάς Ελλάδας (EL04)», με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και την καταγραφή απόψεων.

Η ημερίδα διαβούλευσης θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8/07 και ώρα 10:00 π.μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Διοικητηρίου ΠΕ Αιτ/νίας (Κύπρου 30), στο Μεσολόγγι, & Διαδικτυακά μέσω ζωντανής αναμετάδοσης στο Facebook και το YouTube.

-Για να δηλώσετε συμμετοχή, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής

-Κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής, αποστέλλονται οδηγίες για τη διαδικτυακή σύνδεση.

 – Για τη διευκόλυνση της ροής της ημερίδας διαβούλευσης, θα είναι εφικτή η υποβολή σχολίων γραπτώς μέσω της σχετικής δυνατότητας που προσφέρουν το Youtube και το Facebook. Τα σχόλια θα μεταφέρονται προφορικά από το συντονιστή προς απάντησή τους από το πάνελ. Αν προτίθεστε να πάρετε τον λόγο προφορικά, παρακαλούμε, για τεχνικούς λόγους (έλεγχο της σύνδεσής σας κλπ.), να μας ενημερώσετε σχετικά εκ των προτέρων στο email diavoulefsi@sympraxis.eu. Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να ζητήσετε τον λόγο χρησιμοποιώντας τα προαναφερθέντα μέσα επικοινωνίας.

-Για να υποβάλετε τα σχόλια σας στην ιστοσελίδα δημόσιας διαβούλευσης του έργου, πατήστε εδώ

– Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση της ημερίδας: 

Πρόγραμμα Ημερίδας 1ηΑναθεώρηση ΣΔΚΠ EL04_03072024

(+30) 210 7248644, diavoulefsi@sympraxis.eu

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ