Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Ιωάννης Τρεπεκλής

- Advertisement -spot_img

Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο Ιωάννης Τρεπεκλής με τον συνδυασμό “Ιόνια Εποχή” συγκεντρώνοντας 65.40% ενώ από την πλευρά της η νυν Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου με τον συνδυασμό “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε νησί ψηλά” συγκέντρωσε 34,60%.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Τρεπεκλής τόνισε: “Προς όλους τους συμπολίτες των Ιονίων Νήσων. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, είναι η γιορτή του β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης, της ακηδεμόνευτης τοπικής αυτοδιοίκησης. Είχαμε μια δύσκολη διαδρομή για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, μια διαδρομή που μου έδωσαν τη δύναμη εσείς σε μένα και τους συνεργάτες μας, οι απλοί πολίτες των Ιονίων Νήσων. Είπαμε προεκλογικά συνεχίζουμε και σήμερα, θα απολογούμαστε στην κοινωνία. Κόμμα μας τα Ιόνια Νησιά, το είπαμε προεκλογικά και ο κόσμος το ακολούθησε σε αυτή τη διαδρομή. Ποτέ δεν ακύρωσα την κομματική μου ταυτότητα. Στον χώρο τον πολιτικό που ανήκω και υπηρέτησα εδώ και αρκετά χρόνια.Όμως οργανώσαμε ένα ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο από όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που με εμπιστεύτηκαν, ήταν σε αυτή τη διαδρομή , δεσμεύτηκα ότι θα έχουμε ελεύθερη φωνή στην τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, πρωτίστως με τον α’ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης, θα συνεργαστούμε με τα Επιμελητήρια, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και βεβαίως με την κεντρική κυβέρνηση μέσα από τις διεκδικήσεις που προκύπτουν από τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί εδώ και αρκετά χρόνια. Άρα λοιπόν η παράταξη μας που κάποιοι βαφτίσανε “Αντάρτες” ότι ήμουν αντάρτης και συμμετείχαν άλλοι στο αντάρτικο εμείς απαντάμε είμαστε μια παράταξη της συνεργασίας και της συνεννόησης για την κοινωνία. Αυτή η βραδιά είναι γιορτή, ανήκει σε εσάς. Να ευχαριστήσω τη σύζυγο μου, τον γιό μου τον Τάσo”.

Από τη δική της μεριά μεταξύ άλλων η κ. Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου σημείωσε: “Με μεγάλη περηφάνια και ικανοποίηση παραδίδουμε μια Περιφέρεια με πολύ περισσότερες δυνατότητες, ευκαιρίες και προοπτικές από αυτή που αναλάβαμε. Έργα είναι σε εξέλιξη, Έργα έχουν προγραμματιστεί, χρηματοδοτήσεις έχουν εξασφαλιστεί, κοινωνικές δομές έχουν ήδη τεθεί σε λειτουργία και προγραμματίζονται και άλλες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους συμπολίτες μας που μας επέλεξαν και μας ψήφισαν στις εκλογές που μόλις τελείωσαν αλλά θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους πολίτες του Ιονίου που τα τέσσερα δύσκολα χρόνια που περάσαμε μαζί συνεργαστήκαμε για να κρατήσουμε όρθια μπροστά στις κρίσεις την Περιφέρεια μας και μου έδωσαν και μένα την τιμή και την ευκαιρία ναυπηρετήσω τον τόπο μου. Θέλω θερμά να ευχαριστήσω την ομάδα μας στον προεκλογικό αγώνα, τα μέλη του ψηφοδελτίου, τους εθελοντές μας, τους φίλους που ήταν αδιάλειπτα κοντά μας γιατί μου έδωσαν και μένα πολλές ευκαιρίες επικοινωνίας, συνεργασίας και όλοι μαζί καταθέσαμε έναν αγώνα για τα νησιά μας δυνατό, καθαρό που αποτελεί ένα ωραίο ταξίδι για την προσφορά στα Ιόνια Νησιά“.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ