Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Μεγάλη συγκέντρωση του Τάκη Λουκόπουλου στον #Γαλατά.

- Advertisement -spot_img

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος και στελέχη της παράταξης ‘’Ενωτική Πρωτοβουλία’’ καλωσόρισαν τους πολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Γαλατά.

Ο Τάκης Λουκόπουλος ξεκίνησε την ομιλία του ευχαριστώντας για την παρουσία τους όλους όσους βρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε στους στόχους του για την Δημοτική Κοινότητα Γαλατά.

Εστίασε στα προβλήματα της περιοχής την έλλειψη υποδομών και οδοφωτισμού, την υγεία και τον πρωτογενή τομέα , έδωσε ξεκάθαρη απάντηση και δεσμεύτηκε ότι θα δώσει άμεση λύση στο ζήτημα των αλόγων που τα ταλανίζει επί σειρά ετών την περιοχή!

Τέλος ,ο κύριος Λουκόπουλος αφού άκουσε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής τόνισε :’’ Θα είμαι δίπλα σε όλους χωρίς εξαίρεση στον ελεύθερο επαγγελματία, τον αγρότη ,τον κτηνοτρόφο , τον ψαρά , σε κάθε νέο άνθρωπο που ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον και σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα , να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί την Ναυπακτία που μας αξίζει και αξίζει στα παιδιά μας , να δώσουμε τα κίνητρα στους νέους μας να μείνουν στο τόπο μας!”.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ