Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Βόνιτσα

- Advertisement -spot_img

Προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Βόνιτσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Νώντα Μωραΐτη και τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση.

Στην ομιλία του, ο Νώντας Μωραΐτης αναφέρθηκε στο πολιτικό περιεχόμενο των τοπικών εκλογών τονίζοντας ότι σε Περιφέρεια και Δήμο εξειδικεύονται η αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της αστικής τάξης.
Ανέδειξε τα ζητήματα στα οποία η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ακτίου Βόνιτσας στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο στάθηκε μέσα και έξω από αυτό δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, των αγροτών και των λαϊκών στρωμάτων του Δήμου.
Κλείνοντας, κάλεσε τους δημότες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας να ενισχύσουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια ώστε απο καλύτερες θέσεις, με περισσότερους εκλεγμένους αγωνιστές να δοθεί η μάχη για την επόμενη δύσκολη μέρα που περιμένει τους εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αγρότες και επαγγελματίες του Δήμου.
Ο Σωτήρης Παρίσης σημείωσε, πως μόνο η ενισχυση της στις εκλογές μπορεί να αποτελέσει εγγύηση στην πάλη που διεξάγουν καθημερινά για βελτίωση της ζωής τους και απέναντι στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Επίσης έκανε εκτενή αναφορά στην πολιτική που εφαρμόζουν διαχρονικά οι περιφερειακές Αρχές σε εξειδικεύοντας τις κατευθύνσεις ΕΕ, κυβερνήσεων και των αστικών κομμάτων που τις στηρίζουν διαχρονικά, υπογραμμίζοντας πως μοναδική, φιλολαϊκή πρόταση αποτελεί η «Λαϊκή Συσπείρωση», που στεκόταν, στέκεται και θα συνεχίσει στο πλευρό εργαζομένων και λαϊκών στρωμάτων.
Απέναντι στην πολιτική κυβέρνησης ΝΔ, των εκπροσώπων της στην Περιφέρεια, αλλά και των «συνοδοιπόρων» της εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, κάλεσε σε μαζική υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», για να έχει ο λαός περισσότερα στηρίγματα στους καθημερινούς αγώνες τους, απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.
- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ