Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024

Κωστούλας: «Θα έφευγα αν επικυρωνόταν ο υποβιβασμός»

- Advertisement -spot_img

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και στην εκπομπή «Πρώτη Σελίδα» και στον Πέτρο Μαυρογιαννίδη, μετά την απαλλαγή της ομάδας του από την κατηγορία της χειραγώγησης.

Ο Παναιτωλικός θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Σούπερ Λιγκ, μετά την απαλλαγή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η ομάδα του Αγρινίου, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 300.000 ευρώ, για το οποίο τα «καναρίνια» θα κάνουν έφεση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Αισθανόμαστε εν μέρει δικαιωμένοι, γιατί πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με το πρόστιμο των 300.000 ευρώ, το οποίο είναι βαρύτατο και άδικο και θα κάνουμε έφεση. Τουλάχιστον σε ό,τι μας αφορά, αυτό το ποσό μπορεί να είναι 5-6 καλοί παίκτες, ή 3 πολύ καλοί. Εκτός αυτού, είναι παράλογο και το πρόστιμο στον Κορνέλιους, ο οποίος δεν κλήθηκε καν.

Δεν σας κρύβω ότι ανησυχήσαμε, όπως και όλος ο κόσμος του Παναιτωλικού. Ανησυχήσαμε γιατί δεν πιστεύαμε ότι θα φτάσουμε μέχρι εδώ, εφ’ όσον δεν υπήρξε χειραγώγηση από παίκτη, δηλαδή από τον παίκτη που πήρε την κίτρινη. Δηλαδή δεν ήταν στήσιμο, δεν ήταν χειραγώγηση. Ήταν έκπληξη η εισήγηση και για εμάς και για τους νομικούς μας. Πρέπει ακόμα να σας πω ότι το γεγονός πως ένας υπάλληλος μίας εταιρίας μπορεί να κάνει κάτι που θα την θίξει, για παράδειγμα να υποβιβάσει μία ομάδα, είναι κάτι που θα πρέπει να το δούμε. Διότι μιλάμε για έναν οργανισμό που απασχολεί πολλούς υπαλλήλους, και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνεις ένας, ή δύο, ή τρεις από αυτούς.

Πέρα από το στίγμα που θα έμενε στην ομάδα, αλλά και σε εμένα. Θεωρώ ότι θα ήταν μία κατάσταση ανεπίστρεπτα καθοδική και πιθανότατα θα σήμανε την αποχώρησή μου.

Με τον ίδιο δεν μίλησα, μίλησαν όμως ο πρόεδρος κι ο γενικός αρχηγός. Παραδέχτηκε ότι έπαιξε και όταν με ρώτησαν τι να κάνουμε, τους είπα να φύγει κατευθείαν. Και παραιτήθηκε. Αναγκάστηκε, βασικά, σε παραίτηση. Μάθαμε στο δικαστήριο ότι το έχει ξανακάνει. Παίζοντας μικροποσά βέβαια, αλλά το έχει ξανακάνει και για παιχνίδια του Παναιτωλικού και άλλα. Είναι ξεκάθαρο ότι έχει πρόβλημα με τον εθισμό του στον στοιχιμαστισμό και πρέπει να το δει»

 

Πηγή: ertsports.gr

 

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ