Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Κοπή Βασιλόπιτας του Βουλευτή Άρτας της Νέας Δημοκρατίας Γ. Στύλιου

- Advertisement -spot_img

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Στύλιου στην Αίθουσα «Διώνη» του Εκθεσιακού Κέντρου Άρτας.

Ο Βουλευτής Άρτας υποδέχτηκε με χαρά εκατοντάδες φίλους και συμπολίτες του σε μια ζεστή εκδήλωση που άνοιξε με ευλογία από ιερείς της Μητρόπολης Άρτας. Ακολούθησε η κοπή και το μοίρασμα της βασιλόπιτας στους παρευρισκόμενους υπό τους ήχους μουσικής που προσέφερε τριμελές σχήμα αποτελούμενο από νέα παιδιά, μουσικούς, που δραστηριοποιούνται στην Άρτα.

Στη συνέχεια προβλήθηκαν μαγνητοσκοπημένοι χαιρετισμοί της Ευρωβουλευτού, κας Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου και της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτού του Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, κας Μαρίας Συρεγγέλα. Η κα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε με θερμά λόγια στο έργο του κ. Στύλιου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, υπογραμμίζοντας: «τα θετικά σχόλια που απέσπασε στις Βρυξέλλες για τη μαχητικότητα και διεκδικητικότητά του για τον τόπο μας». Στο δικό της μήνυμα η κα Συρεγγέλα, σημείωσε τα πολλά χρόνια αγώνων του Γιώργου Στύλιου στην ΟΝΝΕΔ και τη Νέα Δημοκρατία. Καθώς και: «την παραδειγματική πορεία του ως Υφυπουργού και ως Βουλευτή και τον δυναμισμό με τον οποίο μάχεται για την Άρτα».

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γιώργος Στύλιος και τόνισε πως το να βρίσκεται ανάμεσα σε τόσους, παλιούς αλλά και νέους φίλους, τον τιμά. Πρωτίστως του δίνει δύναμη να μάχεται για την Άρτα, την Ήπειρο και την Ελλάδα και να στηρίζει τις αξίες μας: «την Πατρίδα, την Οικογένεια, την πίστη στην ατομική προκοπή, την Ευρωπαϊκή Ελλάδα, την Κοινωνική Ευθύνη και την προστασία των ευάλωτων, την Ορθοδοξία και την Ειρήνη». Πρόσθεσε, μάλιστα, πως: «αυτές τις αξίες που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία δεν τις ξεχάσαμε και ούτε θα τις ξεχάσουμε ποτέ».

Ο κ. Στύλιος μίλησε για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει με τους πολίτες της Άρτας και τους ευχαρίστησε που το αναγνώρισαν αυτό στις εκλογές του 2023, όταν η Άρτα έγινε «μπλε». Στη συνέχεια υπογράμμισε πως η δέσμευσή του απέναντι στους συμπολίτες της Άρτας, παραμένει η ίδια: «Ζούμε μαζί! Αγωνιζόμαστε μαζί! Αλλάζουμε το μέλλον μαζί! Για τη νέα γενιά. Για το παρόν και το αύριο του τόπου μας. Μαζί για την Άρτα!».

Προχώρησε επιπλέον σε μια σύντομη αναφορά σε όσα από τη θέση του Υφυπουργού, στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα, την προηγούμενη τετραετία.

Η στήριξη των παραγωγών απέναντι στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Νομό, καθώς και η ένταξη 200 νέων από την Άρτα στο πρόγραμμα των «Νέων Γεωργών» ώστε να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον πρωτογενή τομέα αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον. Βάση για την Άρτα «κέντρο παραγωγής» που προσπαθούμε να δημιουργήσουμε.

Ο κ. Στύλιος τόνισε πως μάχεται διαρκώς και συνεργάζεται με τους αρμόδιους φορείς για το καλό του τόπου και την προώθηση έργων ουσίας για την περιοχή. Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η εξασφάλιση της χρηματοδότησης πάνω από 40 έργων σε αυτούς τους τομείς που σχετίζονται με την Παιδεία, τις Υποδομές και την Υγεία για το Νομό.

Μιλώντας για την επόμενη μέρα στο νομό της Άρτας, τους στόχους για το αύριο, ο Γιώργος Στύλιος έκανε λόγο και για τα μεγάλα έργα που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη υλοποιεί και δρομολογεί, όπως τα εγγειοβελτιωτικά του Κάμπου της Άρτας και το Φράγμα Κομποτίου.

Κλείνοντας σημείωσε πως οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024 αποτελούν ορόσημο για τον τόπο. Σημείωσε πως σύντομα θα κληθούμε να αποφασίσουμε ποιος μπορεί να υποστηρίξει καλύτερα την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Ενώ πρόσθεσε πως μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία μπορούν με το κύρος τους να επιβεβαιώσουν τη φράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή: «η Ελλάδα ανήκει στη Δύση» και να διασφαλίσουν την ισχυρή διεθνή θέση της Ελλάδας. Η είδηση της απόκτησης των F-35 από τη χώρα μας, όπως επεσήμανε ο κ. Στύλιος: αποτελεί μια εθνική επιτυχία που υπογραμμίζει τον αναβαθμισμένο ρόλο της Ελλάδας διεθνώς. Πρωτίστως αποδεικνύει στην πράξη πως έχουμε μια κυβέρνηση δίπλα στον πολίτη, που δημιουργεί μια Ελλάδα ψηφιακή, ασφαλή, παραγωγική, ισχυρή και εθνικά Υπερήφανη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι από όλους τους Δήμους του Νομού της Άρτας καθώς και άλλα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος ΔΕΕΠ Άρτας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Άρτας, ο Προϊστάμενος του ΕΛΓΑ Ηπείρου και Κέρκυρας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας και ο Διοικητής του Νοσοκομείου της Πρέβεζας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ