Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας

- Advertisement -spot_img

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την κοπή της βασιλόπιτάς της με την παρουσία των αντιπροσώπων των σωματείων – μελών της, των προέδρων των διοικητικών συμβουλίων τους και του δικού της Δ.Σ. στις 16/01/2023 στο εστιατόριο «Pepe Rosso», στον Αγ. Κων/νο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νίας Τσιχριντζής Παναγιώτης, ο δήμαρχος Αγρινίου Παπαναστασίου Γεώργιος, ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας Δημητρογιάννης Λάμπρος και το μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ και αντιπρόσωπος του σωματείου του στην Ομοσπονδία μας Ράπτης Παναγιώτης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες όλων στον σύμβουλό του αρτοποιό Σάββα Κων/νο για την προσφορά της βασιλόπιτας και στους Ναστούλη Κ. – Καρέτσο Κ. Ο.Ε.του «Pepe Rosso» για την φιλοξενία της εκδήλωσης.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βασίλης Νικολέτας, ευχήθηκε υγεία, προκοπή, πρόοδο για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκρισή τους.

Ο τυχερός της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί και το δώρο ήταν ο Πολονύφης Κωνσταντίνος, ταμίας του Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών, Εστίασης και Ψυχαγωγίας Αγρινίου, στον οποίο όλοι εύχονται υγεία και τύχη στον προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα!

Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολύχρονη προσφορά της στην έως τώρα υπάλληλό της Καπνιάρη Φανή, η οποία αποχωρεί από αυτή, μετά από τριάντα δύο χρόνια εργασίας, λόγω συνταξιοδότησης.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ