Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024

Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά του Παναγιώτη Τάγκαλου

- Advertisement -spot_img

Ένα ακόμα επεισόδιο του σήριαλ «εκλογές ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας» παίζεται σήμερα.

Κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου ασφαλιστικά μέτρα από την πλευρά του Παναγιώτη Τάγκαλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι παράνομη η χθεσινή απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης που δεν ενέκρινε την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

Στην αίτηση υποστηρίζει ότι δεν είναι αρμόδιο το Δ.Σ. για κάτι τέτοιο αλλά η εφορευτική επιτροπή. Και επί της ουσίας, δεν υφίσταται κόλλημα επειδή δεν ασκεί εδώ και χρόνια το επάγγελμα του προπονητή που αποτελεί ασυμβίβαστο.

Κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που το αποδεικνύουν, δηλαδή τη διαγραφή του από τον Σύνδεσμο προπονητών εδώ και 7 χρόνια, όπως επίσης ότι δεν έχει συνάψει στο διάστημα αυτό σύμβαση συνεργασίας με κανένα σωματείο.

Το νομικό επιτελείο επικαλείται στην αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων μεταξύ άλλων και την ερμηνευτική εγκύκλιο για τα κωλύματα, που εκδόθηκε πριν ένα χρόνο, σύμφωνα με την οποία για να βεβαιωθεί το κώλυμα «θα πρέπει, με κάθε πρόσφορο αποδεικτικό μέσο (ενδεικτικά: νομίμως υπογραφείσες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών προπονητή, φύλλα αγώνα κ.λπ.) να αποδεικνύεται ότι κατά το κρίσιμο διάστημα (σ.σ. τους τελευταίους 14 μήνες) ασκεί το επάγγελμα του προπονητή…»

Επειδή δεν συντρέχουν οι παραπάνω λόγοι στην περίπτωση του Π. Τάγκαλου, η πλευρά του είναι σίγουρη ότι θα δικαιωθεί από το δικαστήριο και -παρά την προσπάθεια του αντιπάλου του- θα είναι υποψήφιος στις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα (ώρα 6.00) στο Ενωσιακό γήπεδο στο Μεσολόγγι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το βράδυ το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τα 17 σωματεία που προσέφυγαν σε αυτό, επειδή η απερχόμενη διοίκηση τα απέκλεισε από τις εκλογές.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ