Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024

Κ. Πιστιόλας: Συγκλονιστική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

- Advertisement -spot_img

Πάνω από 3 τόνοι τροφίμων, νερών και ειδών πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και απεστάλησαν στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Σημειώνεται, πως με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Συνδυασμού «Αγρίνιο, Πάμε Ψηλά» και υποψήφιου Δημάρχου Αγρινίου Κώστα Πιστιόλα, την περασμένη Παρασκευή (08/09) αποφασίστηκε να αναβληθεί η διπλή εκδήλωση για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου και την παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού και αντ’ αυτού να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης στο Εκλογικό Κέντρο, με τους συμπολίτες μας να ανταποκρίνονται άμεσα, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους.

«Είναι πραγματικά συγκλονιστική και συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα που κάναμε την περασμένη Παρασκευή για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες, στο Εκλογικό μας Κέντρο. Η αλληλεγγύη είναι ο μοναδικός πρακτικός τρόπος να προσφέρουμε έστω λίγη ανακούφιση σε αυτούς τους ανθρώπους και βασική προϋπόθεση για κάθε αλλαγή. Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!», ανέφερε σχετικά ο Κώστας Πιστιόλας.

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ