Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023

Κ. Λύρος: Συμπαγής και ενωμένη, με αποφασιστικότητα, δυναμική και προσήλωση στο στόχο η «Δημιουργική Ανατροπή» και την επόμενη μέρα!

- Advertisement -spot_img

Συμπαγής και ενωμένη, με αποφασιστικότητα, δυναμική και προσήλωση στο στόχο η «Δημιουργική Ανατροπή» και την επόμενη μέρα!

Με τους υποψηφίους του συνδυασμού του συναντήθηκε ο Δήμαρχος Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργική Ανατροπή» Κώστας Λύρος την Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023.

Στην συνάντηση έγινε μια πρώτη  αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος ενώ ο Κώστας Λύρος ευχαρίστησε όλους , που πιστοί στις αρχές και τις αξίες της παράταξης , έδωσαν έναν αγώνα, με εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό στον πολίτη και συνέβαλλαν σε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Δήλωσε ικανοποιημένος που σε ένα τόσο δύσκολο προεκλογικό κλίμα κατάφεραν ένα τόσο υψηλό ποσοστό, αλλά και συγκινημένος που  η επόμενη μέρα τους βρίσκει ακόμη πιο ενωμένους και πιο αποφασισμένους για την υλοποίηση του σχεδίου για τα επόμενα πέντε χρόνια 2024-2029, με στόχο ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου να πάει ακόμη πιο ψηλά.

Τέλος, ο Κώστας Λύρος, απεύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε όλους  επισημαίνοντας  τα εξής: « Καλώ όλες και όλους, ακόμη και όσους δεν μας  ψήφισαν αυτή την Κυριακή, όλοι μαζί στις 15 Οκτωβρίου, ενωμένοι να δώσουμε αυτή την πολύ κρίσιμη μάχη για τον τόπο μας. 

Την Κυριακή που έρχεται έχουμε χρέος να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στο Δήμο μας για να δείξουμε όλοι ότι πιστεύουμε πως ο τόπος μπορεί να αποτελέσει πρότυπο μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που ήδη υλοποιείται. 

Με «όπλα» την μεγάλη μας προσπάθεια, την εντιμότητα και την ειλικρίνεια  πάμε για ένα μεγαλύτερο νικηφόρο αποτέλεσμα, για μια νέα θητεία ακόμη πιο δημιουργική και ωφέλιμη για τον τόπο μας γιατί έχουμε  αποδείξει ότι μπορούμε να συνεργαζόμαστε, χωρίς αποκλεισμούς και αλαζονεία και να βάζουμε πάνω απ΄όλα το εμείς από το εγώ».

- Advertisement -spot_img
Latest news
- Advertisement -
Related news

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ